up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nordisk Bestik 3 Enheder

plus
Nordisk

Nordisk Bestik 3 Enheder

Produktbeskrivelse Nordisk Bestik 3 Enheder

Fuldt højkvalitets bestiksæt lavet af titanium.

Det 3-delte titanium redskab tilbyder et komplet sæt bestik, perfekt til en middag under stjernerne. De er lavet af titanium og fylder næsten ikke så de vejer næsten ingenting. De udskårne huller i håndtagene reducerer vægten og valget af titanium tilføjer styrke og robusthed til konstruktionen, både gaffel, ske og kniv er udstyret med polerede spiseflader og fræsede håndtag for et bedre greb. Alle tre stykker er udstyret med et kantet hul til den medfølgende karabinhage og det påtrykte Nordisk navneskilt.


Funktioner:

Fuld størrelse bestik
Meget let
Let greb overflade
Meget robust og holdbar
Karabinhage medfølger


Specifikationer:

Mål:
Gaffel:
Længde: 16 cm

Ske:
Længde: 16 cm

Yeti.Products.DTO.Specifikation:
Tredje mål: Kniv
Længde: 18 cm

Vægt:
45 gVores Nordisk Bestik 3 Enheder er med garanti de originale Nordisk. Hvis du handler hos udendørs, vil du modtage dine Nordisk Bestik 3 Enheder, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 37.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Nordisk Bestik 3 Enheder

Farve
Grå
Produkttype
Bestik sæt

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up