up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Nordisk Plade Madam Blå

Nordisk Plade Madam Blå

Nordisk Plade Madam Blå

plus
Nordisk

Nordisk Plade Madam Blå

Produktbeskrivelse Nordisk Plade Madam Blå

Funktioner:

Robust og næsten ubrydelig
Fås i forskellige farver


Specifikationer:

Vægt: 360 g


Er du på udkig efter Nordisk Plade Madam Blå? Alle Nordisk er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Nordisk Plade Madam Blå og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos trekkinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Nordisk Plade Madam Blå

Farve
Hvid
Produkttype
Tallerkner

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up