up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Ocun Klatresko Ozone

Ocun Klatresko Ozone

plus
Ocun

Ocun Klatresko Ozone

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Ocun Klatresko Ozone

Ekstremt asymmetrisk, anatomisk formet klatresko - en moderne pistol til konkurrencedygtige klatrere. Ozon er meget præcist på bittesmå fodfæste, kanter og i lommer. 3 Force-systemet åbner op for nye muligheder for klatrere, der vælger ozon til deres afsendelser. Ydeevnen forstærkes af den stærkt klæbende Vibram XS Grip-sål. Vores patenterede 3 Force-system giver præcis trykfordeling, der bidrager til en højere vridningsstivhed og resulterer i perfekt balance på de mindste fodfæste og kanter.


Funktioner:

Meget asymmetrisk
Stabil på små greb og afsatser
Patenteret 3 Force System fordeler indre kræfter jævnt
Ny splitsål og forbedret hældesign
Nye mere attraktive farver


Specifikationer:

Overdel: Microfiber
Mellemsål: 3D Fit Midle
Indersål: Naturlæder
Sål gummi: Vibram, 4mm
Sål: Asymetrix
Vægt: 240 g


Teknologi:

Patenteret system af klatreskodesign:
3 Force System giver den mest effektive trykfordeling, der bidrager til en højere vridningsstivhed og resulterer i perfekt balance på de mindste fodfæste og kanter.Ocun Klatresko Ozone, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Ocun giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Damesko, til den bedste pris.

Funktioner Ocun Klatresko Ozone

Farve
Rød

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Ocun Klatresko Ozone

:)

-

super sko til klatring! og de er mere tilgængelige end i fysiske mexicanske butikker

Ocun Klatresko Ozone

Ocun ozon

-

Ozoner undlader aldrig at skuffe. Det er generelt blødere end den gamle model, så det tog mig et stykke tid at vænne mig til det. men indtil videre ingen klager!

Ocun Klatresko Ozone

Skylniks ocun ozon

-

Skalniks er af god kvalitet, kappe af sko holder sig godt, moderat aggressiv, de købte et barn med en tredje voksenudskrivning - han har ingen klager.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up