up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Ocun Klatresko Strike QC

Ocun Klatresko Strike QC

plus
Ocun

Ocun Klatresko Strike QC

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Ocun Klatresko Strike QC

Strike er en typisk allround sko. Den lille asymmetri giver den en sportssko karakter. Den er velegnet til dem, der har brug for tilstrækkelig ydeevne, og har brug for at bære klatresko hele dagen lang. Dens lige profi le, afslappet hæl rand og polstret tunge giver komfort til hele dagen klatring og bouldering.

Specifikationer:

Vægt: 429g


I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Ocun Klatresko Strike QC og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Ocun Klatresko Strike QC eller måske Herresko fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Ocun Klatresko Strike QC anmeldelser.

Funktioner Ocun Klatresko Strike QC

Farve
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Ocun Klatresko Strike QC

Fordele brazuca - br

-

Meget god sko, det værd, jeg anbefaler stærkt. Vigtig information til BR. 1 - Jeg blev beskattet med 60% af værdien af stoppet + R 15,00, det var værd at dine små tyve føderale indtægter 2 - Jeg bærer 41 BR og købte denne ene størrelse 42 på grund af en anmeldelse af en anden BR kaldet André. Den var lidt bred, jeg kan lide den strammere. Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden, ville jeg købe den samme størrelse, som jeg har på i BR, størrelse 41. De af jer, der stemte på Lula, ved, at han vil øge denne sats på små importer - hvilket allerede er surrealistisk med 60% - .

Ocun Klatresko Strike QC

Super behagelig og flot konstruktion

-

Meget god konstruktion og finish, behagelig for dem med bredere fødder. For BR er to tal ovenfor nøjagtigt, hvis du skal bruge et halvt eller et tal over, hvis du foretrækker meget stramt. Jeg vil stadig vurdere grebet og holdbarheden. Stor værdi for pengene, selv at blive beskattet.

Ocun Klatresko Strike QC

Fantastisk pasform

-

Godt siddende sko. Stor størrelse tilgængelig. Fuldstændig vegansk venlig.

Ocun Klatresko Strike QC

Fantastiske sko

-

Leveringen var til tiden, skoene er meget behagelige og lavet i god kvalitet

Ocun Klatresko Strike QC

Anmeldelse

-

Super hurtig levering og behagelige at have på. Jeg glæder mig til at prøve dem

Ocun Klatresko Strike QC

Godt

-

Undersøgte størrelsesstørrelsen, før de købte denne, og ja, den passer fint. Mine fødder er 38 1/2 og jeg købte den 38 størrelse. Det vikles komfortabelt omkring mine fødder. Jeg købte en halv størrelse mindre til ydeevne og ja, min klatring forbedres. Eneste greb er godt på grund af den CAT-gummi, de bruger. Let at hæle. Udtværing er godt. Anbefales til træningsformål.

Ocun Klatresko Strike QC

Ocun sko

-

Meget gode klatresko komfortable, meget gode sko til begyndere klatrere.

Ocun Klatresko Strike QC

Fantastiske sko

-

Fik mine sko i de rigtige størrelser nu. Bestilte sko forkert størrelse sidste gang, og nu fik jeg det rigtigt, og det passer og føles godt.

Ocun Klatresko Strike QC

Super shoe for children

-

This shoe is on the slim side. It is a good shoe for children at a good price point. Durable and comfortable and great even for more technical climbing.

Ocun Klatresko Strike QC

Komfortable, smukke kattefødder med en asymmetrisk form

-

De passer godt til foden, inklusive hælen og bevæger sig ikke. På det tidspunkt, hvor du tager dem af, og især når du sætter dem på, skal du frigøre de to velcro, hvis det ikke koster. Tid efter at have brugt dem begyndte jeg at føle smerter, når jeg gik med normalt fodtøj. Lægen har fortalt mig, at det skyldes den asymmetriske form, der forlænger fodens muskler. Det vil være et spørgsmål om at vænne sig til. Så vidt jeg ved er den asymmetriske sidste mere velegnet til at krydse passager.

Ocun Klatresko Strike QC

Fantastisk til buldring af begynder

-

De er fantastiske sko til buldring af begyndere med bredere fødder. Også meget behageligt, når man bærer lang tid.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up