up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Osprey Rygsæk Atmos AG 65L

Osprey Rygsæk Atmos AG 65L

Osprey Rygsæk Atmos AG 65L

plus
Osprey

Osprey Rygsæk Atmos AG 65L

Produktbeskrivelse Osprey Rygsæk Atmos AG 65L

Vi fortsætter med at perfektionere vores bedst sælgende pakkeserie, Atmos- og Aura AG-serien. Giver enestående ventilation og pasform til moderne rygsækture af enhver distance eller varighed og byder på anti-tyngdekraftsteknologi, et kontinuerligt bagpanel af letvægtsnet, der omslutter brugeren i suveræn komfort.


Funktioner:

Passer på Fly™ justerbar hoftebælte og sele
Flydende låg med dobbelt lynlåslommer
Dobbelt store lynlåse i siden
AntiGravity™ rygsystem med justering af knastlås
Hoftebæltelommer med to lynlåse


Specifikationer:

Liter: 68
Vægt: 2,32
Rygsystem: Antigravity™ Rygsystem med justering af knastlås

Materialer:
210D nylon honningkam
Kontrast genbrugtEr du vild med Osprey Rygsæk Atmos AG 65L? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret Osprey forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Osprey. Vælg en Rygsække og kufferter kategori og find alle de mulige Rygsække og kufferter varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Osprey Rygsæk Atmos AG 65L

Farve
Sort
Kapacitet
61-70 L
Køn
Mand
Alder
Voksne
Struktur
Rammeløs
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up