up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Osprey Rygsæk Farpoint 55L

Osprey Rygsæk Farpoint 55L

Osprey Rygsæk Farpoint 55L

plus
Osprey

Osprey Rygsæk Farpoint 55L

Produktbeskrivelse Osprey Rygsæk Farpoint 55L

At blive udnævnt til den bedste rejsetaske fra 2020 af fagpressen er ingen lille bedrift, men Osprey Farpoint 55L-rygsæk vil være denne pris værd for de kommende aldre. Denne rygsæk er sikker, alsidig og meget behagelig og er Osprey's førsteklasses svar til både rejser og camping.

Års erfaring har gjort det muligt for dette amerikanske brand at give dig et af de mest komfortable og praktiske ophængssystemer på markedet med Farpoint 55L, der kombinerer en LightFrame ™ -sele med en let, åndbar bagpanel for at give dig en cool, friktionsfri belastningsoplevelse . For at give større beskyttelse af selehåndtagene og reducere Farpoint 55L's samlede profil inkluderer denne rygsæk et innovativt anlægssystem, der giver dig mulighed for at skjule hele seletøjet i en let tilgængelig lomme.

For at øge bagagesikkerheden inkluderede Osprey polstrede front- og sidepaneler i Farpoint 55L, og beskyttede dine ejendele mod verdensomspændende lufthavns berømte kaos. En række indvendige og udvendige kompressionsstropper holder din last stabil og sikker, mens en række sidehåndtag giver dig mulighed for at bære rygsækken fra enhver vinkel, når dens sele ikke er en mulighed.

På indersiden indeholder Farpoint 55L alle de sædvanlige Osprey-funktioner, men dens polstrede ærme til bærbare computere og tabletter og ridsefast frontlomme skinner virkelig i at garantere, at dit mest dyrebare udstyr er sikkert mod enhver ulykke. Desuden er denne pakke perfekt kompatibel med en Daylite ™ dagpakke, hvis du har brug for flere bagageindstillinger til din rejse. Farpoint 55 er vores letteste rejsesæk endnu. Farpoint er udstyret med en ventileret bagpanel med lynlås væk, og kan transporteres som en rygsæk, men pakket som en kuffert. Det stærke og holdbare rygsystem betyder, at du kan bære dit udstyr komfortabelt, når du rejser mellem hoteller, lufthavnen eller derudover. Dæmpede bærehåndtag på toppen og siderne giver dig mulighed for nemt at gribe rejsepakken fra lufthavnens bagage-karruseller. Dit udstyr er let at håndfri med inkludering af en stor låsbar åbning med lynlås, der giver adgang til hovedrummet. Kompressionsstropperne bruges også til at fastgøre og sikre en 13L lynlås med zip og klip, der inkluderer al den organisation, du nogensinde har brug for; en øverste stash-lomme til elektronik og solbriller, dobbelt sidelommer og en bærbar ærme. Dagposen kan også klemmes på hovedpakkens sele i en vedhæftet fil i kængurustil. Dette giver en meget sikker måde at bære din dagpakke, når du vil opbevare dine værdigenstande eller billetter. Inde i hovedbagageposen er en netlomme ideel til at adskille beskidt tøj og sko. Interne kompressionsstropper maksimerer kapaciteten fuldt ud, mens du holder dit gear fast. Ved overnatningsture fastgør du en sovepude til de nedre eksterne stropper.Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Funktioner:Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Die-cut afstandsmesh hoftebælte og seleMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Dobbelt lommer i frontnetMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Dobbelt mesh lommer på det indre frontpanelMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Internt komprimeringsstropsystemMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Klemme til intern vedhæftning af nøglenMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Kangaroo-stil dagpakke vedhæftet filMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Perifer ramme med let vægtMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Polstret bærehåndtag med lav profil på toppen og sidenMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Polstret bærbar ærmeMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Adgang til panelets lynlås til hovedrummet med låsbare lynlåseMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Fjernbar 13L DaypackMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Aftagelige remme til sovepudenMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Brystbenrem med nødfløjteMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
DobbeltkompressionsspændebåndMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Lynlås sele og hoftebælteMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Adgang med lynlås med panelMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Specifikationer:Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Vægt: 1,77 kg (M / L)Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Maksimale dimensioner (cm): 65 (l) x 32 (w) x 32 (d)Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Pakkevolumen: 55L = 42L Hovedpakke + 13L DaypackMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Hovedstof: 210D Nylon Mini Hex Diamond RipstopMed al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.
Med al den organisation og de smarte funktioner, du har brug for, er det tid til at dele dit næste eventyr med en Farpoint 55-rygsæk.


Er du på udkig efter Osprey Rygsæk Farpoint 55L? Alle Osprey er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Osprey Rygsæk Farpoint 55L og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos trekkinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Osprey Rygsæk Farpoint 55L

Farve
Grå
Kapacitet
51-60 L
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Struktur
indvendig ramme
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Modtaget til tiden

-

Jeg har lige modtaget det til tiden, alt ser ud til at være kompatibelt, jeg kan ikke vente med at teste det.

Fantastisk rygsæk!

-

Stor værdi for et topkvalitetsprodukt. Leveringen var til tiden, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds. Jeg ville helt sikkert købe fra dette firma igen.

Alt i orden

-

Ordren ankom til Colombia på de aftalte tidspunkter, når logistikken her er en katastrofe, og de vil opkræve skatter, ca. 15% af købet. Kufferten er meget god, den ser kvalitet ud, jeg håber, at den passerer karantænen for at rejse igen og udtrække saften.

Dejlig taske

-

Kan virkelig lide denne taske. USPS meget langsomt. Forvent forsinkelser i levering og meget lidt kommunikation fra USPS. Historien er moralsk: Dette er et godt sted at bestille fra, hvis du ikke har brug for produktet hurtigt, hvis du bor i USA.

Glædeligt overrasket

-

Jeg bestilte før jeg læste anmeldelserne, eller der er en god chance for, at jeg ville have været afskrækket. Heldigvis læste jeg ikke anmeldelserne, før jeg bestilte, og jeg kunne ikke være lykkeligere. Jeg elsker min Osprey-rygsæk og det tilbehør, jeg har købt. Prisen havde mig mistænkelige, men jeg tog så forkert. Kundeserviceteamet var meget lydhøre, og de var høflige med mig på trods af min tone. Jeg kan varmt anbefale at købe her baseret på min egen personlige oplevelse.

Osprey fairpoint 55-rygsæk

-

Osprey Fairpoint-rygsæk er en stor rygsæk med stor kapacitet, der kombinerer 2 i 1. En større kapacitet og en mindre. Med stor støtte i skulder og lændeområdet. Meget behagelig og vandtæt. Fantastisk køb, og jeg tror ikke, det er den eneste, jeg vil have

Det overgik mine forventninger.

-

Perfekt størrelse til brug som håndbagage, model S / M. Meget alsidig.

Fantastisk taske!

-

Fantastisk taske. Den mindre kommer med det og kan vedhæftes som det ses på billederne. Den eneste grund til, at jeg giver 4 stjerner, er fordi forsendelsen var for sent, og der ikke var meget hjælp fra nogen til at hjælpe mig med forsinkelsen. Men for selve tasken er det 5 stjerner (især til prisen!)

Fantastisk rygsæk

-

Fantastisk rygsæk til rejser. Sendes og modtog produktet meget hurtigt. Det er et fantastisk produkt, som jeg vil bruge til at rejse til Europa. Passer som bærebagage og har en vedhæftet dagspakke.

Rygsæk i stedet for en kuffert

-

Købt som alternativ til en kuffert. Som et resultat af en tur i 2 uger til Asien for to, inkluderede det alle ting og endda et sted tilbage. Sandt nok optog vinterting en anden rygsæk til 2/3 af volumen))) Praktisk frontladning og indbygget mini-rygsæk til at gå

Tilfreds med rygsækken, mindre med farven

-

Rygsæk selv opfylder alle forventninger. Bedst af sin art at trække ud! Jeg er mindre tilfreds med farven: rygsæk har ikke den samme sorte farve som billedet, men snarere et grønt udseende!

Perfekt til rejser

-

Så glad jeg købte dette produkt.

Elsker denne pakke!

-

Dette er den perfekte pakke til rejser til luft, tog, skib og alt derimellem. Super holdbar og behagelig når den læsses. Den alsidighed, som den aftagelige dag tilbage giver, er uvurderlig. Bestilling og forsendelse via trekkinns websted var problemfri.

Kan bruges som transporterende bagage på fly.

-

Kan bruges som bagage på fly .... så længe den ikke er fuld !!!! Jeg har rejst med hende ombord til Colombia, Thailand og Bolivia. Du skal udfylde det, så det kan formes inde i de små lufthavnskasser.

Godt produkt

-

Jeg købte Osprey farpoint 55L. Pakken ankom inden for 16 dage og ser ud til at være af god kvalitet og passer perfekt til min brug i begyndelsen af næste år. Jeg vil have en bestemt rækkefølge i fremtiden.

Det her er fedt :)

-

Så jeg havde brug for en ny rygsæk (... Jeg er en skildpadde ... eller en snegl ... eller Dr. Who, fordi jeg * skal * tage mit hjem / mit liv med mig (shell / telefonbås) hvor nogensinde går jeg; jeg føler mig bare meget mere komfortabel, når jeg har "brug for" genstande med mig) og vi endte på REI. Salgsmanden var ... ikke imponeret over min nuværende taske - du kommer til at dræbe din ryg og osv. (Jeg har haft det siden 2008, og det er stadig en masse liv tilbage i det) - og sagde de havde noget, der ikke ville være så bredt, men det ville være længere og passe så meget bedre osv. osv. osv. Jeg tog alle mine ting ud af Tarqus og lagde det i det, han foreslog, og det passer med plads til overs og ja, det var meget mere behageligt. Tasken leveres faktisk med en aftagelig, relativt lille rygsæk, som jeg har ønsket mig i lang tid. På denne måde kan jeg stadig tage alt med mig, jeg er bare i stand til at løsne min "must carry" fra det, jeg "har brug for" nu, så længe jeg har et sted (køretøj) til at opbevare / lade den større taske være i.

Osprey farpoint 55l

-

Købte Osprey Farpoint 55l og modtog det 1 uge forud for planen. Produktet kom i god stand, og efter at have set det var mine bekymringer, hvis jeg havde lavet den forkerte beslutning, faldet. Håber jeg ville nyde at bruge det i lang tid.

Udsigt

-

Rygsækken ankom i den tid, der blev fastsat af virksomheden og i meget god stand. Artiklen opfyldte fuldt ud mine forventninger. Tak !!

Den bedste rygsæk i verden. !!!

-

Jeg bor i San Juan, Argentina, og sandheden er, at jeg turde købe her efter at have undersøgt flere blogs. Jeg er helt overrasket over hvor hurtigt og hvor godt de bestilte produkter ankom. Ekstremt behagelig og uden tøven anbefaler jeg at købe i denne butik. Vi ser frem til at bruge vores osprey rygsække .. !!!

Den bedste investering

-

Den ankom i 10 dage til Peru i perfekt stand, det er en fremragende rygsæk, den har meget gode finish og resistent materiale. Trekkinn er en meget god mulighed, da mit land ikke får denne type rygsækmodeller. 100% anbefalet og meget god pris. Jeg tæller allerede dage til at bruge det på min næste tur. Mange tak!

Den perfekte rejse rygsæk

-

Fremragende rejse rygsæk ultra breathable og meget komfortabel på ham. Det har også en 15 L inddragelig rygsæk meget behagelig til små udflugter. Jeg anbefaler det til alle dem, der kan lide at rejse lys og fuld af eventyr.

Fantastisk levering og bedste rygsæk

-

Denne rygsæk er værd at købe for alle, der ønsker at rejse i mere end 6 måneder. Den aftagelige mini-pakke vil helt sikkert hjælpe på mange måder. Ingen tvivl om produktkvaliteten. 5-stjernet produkt. Levering var heller ikke dårlig.

Stor produkt

-

Fremragende produkt i perfekt stand. Bruges det for en weekend tur og fandt det nemt at bruge

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up