up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Osprey

BACKPACKING

BACKPACKING

BIKING

BIKING

HIKING

HIKING

TRAVEL

TRAVEL

LIFESTYLE

LIFESTYLE

kids & accessories

kids & accessories

Afdelinger

Hydrering

Klatring Udstyr

Rygsække Og Kufferter

Alle( Osprey )

Osprey

Osprey er et navn anerkendt for sin høje ydeevne, innovative design og kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1974 i Santa Cruz, Californien, USA, af Mike Pfotenhauer og Laurie White.

Du finder et bredt udvalg af rygsække og tasker såsom Osprey Fairview 55, Farpoint 40, Talon 22, Atmos AG 50, Atmos AG 65 eller Daylite. Vælg den, der passer bedst til dine behov, hver har en anden form for at balancere den vægt, du bærer på ryggen, med flere lommer, og afhængigt af den udendørs aktivitet, du laver. Dens gennemsnitlige kapacitet i liter måles også.


En af de mest fantastiske egenskaber ved Osprey rygsække , der gør dem unikke, er det justerbare hoftebælte, der gør det nemmere at bære, mens du går. Fordel vægten og lad være med at lægge alt, hvad du bærer på ryggen. Så glem ikke at købe vores holdbare og lette produkter til vandreture eller enhver udendørs aktivitet på den mest komfortable og sikre måde.

clouse menu Luk