up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Osprey

RYGSÆK

RYGSÆK

CYKLING

CYKLING

Hydrering

Hydrering

REJSE

REJSE

LIVSSTIL

LIVSSTIL

børn og tilbehør

børn og tilbehør

Afdelinger

Hydrering

Klatring Udstyr

Rygsække og Kufferter

Soveposer

Alle( Osprey )

Osprey

Osprey betragtes som den førende producent af fremragende kvalitet og innovative samlinger af udendørs rygsække. Osprey er et amerikansk mærke, der blev indledt i 1974. Mærkets hovedkvarter er i den berømte by i USA kaldet Santa Cruz, Californien.
Mærket tilbyder det bredeste udvalg af tasker og rygsækkollektioner , hvor alle nemt kan finde lige præcis den, de ønsker. Den har en masse variation og mange andre muligheder, såsom antallet og størrelserne af lommer og forskellige størrelsesmuligheder for tasken for at vælge den bedst egnede for alle. Uanset om man ønsker en taske eller en rygsæk, kan man vælge mellem flere valgmuligheder fra vægten, der også kan måles i liter. En anden god funktion er hoftebæltet, der giver ekstra støtte til at bære dine ejendele, mens du vandrer med større lethed. Osprey vil gøre din vandring lettere.

Osprey har en kæmpe kollektion af rygsække til enhver lejlighed

Osprey tasker er de mest holdbare og førsteklasses kvalitetspakker til enhver udendørs aktivitet. Osprey-rygsække er det bedste til alle, der ønsker praktisk bagage, der holder længe.De er de mest praktiske, når det kommer til kvalitet. De er lette, har mange opbevaringsmuligheder og er lavet med de fineste kvalitetsmaterialer. Desuden er materialet 100 procent genanvendeligt, en anden unik kvalitet af dette mærke. Osprey vandrerygsække er super lette, og det åndbare stof gør dem meget behagelige at bære rundt på under løb og gang på en ujævn sti. Deres maksimale lagerkapacitet og lette vægt gør dem derfor perfekte til langdistancerejser.
Kort sagt, Osprey tasker er uden tvivl det absolutte valg til løb, vandreture, trekking og mange andre udendørs aktiviteter. Mærket tilbyder også bagage til eventyrlige formål. Antag, at du vil have en mindre version til kun at rejse i dagtimerne. I så fald vil Osprey Day-pakken være det rigtige valg, da den har en passende reduceret størrelse, da disse kommer uden nogen intern ramme og har en lagerkapacitet på mindst 20 pund.
Den tilbyder også hydreringspakker til ekstra vandopbevaring, når du rejser et sted, hvor hydrering er et problem. Osprey hydreringspakker er værd at bruge til længere ture, da poserne giver dig mulighed for at opbevare nok vand til dine behov.På denne måde giver det dig tilgængelighed og holder dig hydreret


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk