up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Petzl

HJELME

HJELME

Sikringsenheder

Sikringsenheder

Seler

Seler

Kridtposer

Kridtposer

Issax

Issax

Belysning

Belysning

Afdelinger

Belysning

Beskyttelser

Camping

Dametøj

Elektronik

Herretøj

Klatring Udstyr

Recovery og Pleje

Rygsække og Kufferter

Vandreture

Alle( Petzl )

Petzl

Enhver, der elsker bjerge og ønsker at nå de højeste tinder i bjergene, så er Petzl det bedste valg for dig. Petzl er producenten af ​​alle slags bjergbestigning udstyr. Du kan shoppe de superior kvalitet Petzl produkter på Trekkinn. Petzl er et fransk mærke, der blev grundlagt i 1975 af Fernand Petzl, en bjerg grotte udforsker. Mærket erstattede stigen med nylon reb for at gøre det lettere at klatre bjerge. Denne innovation i teknologi fører til et nyt niveau af at give bedre sikkerhed. Det er derfor, han forstår meget bedre alle problemerne og behovene hos en bjergbestiger. Petzl er nu en førende bjergbestigelsesproducent, der har leveret højteknologisk vertikal sikkerhedsteknologi i næsten 50 år. Mærket har til hensigt at tilbyde fremragende kvalitet med fuld sikkerhed og nul defekter. Petzl designer sine produkter ved at tage højde for alle bjergbestigerens behov og lave innovative gear ved hjælp af avanceret teknologi. Petzl er blevet et internationalt mærke, det vil fortsætte med at producere superior og avanceret kvalitetsprodukter. På denne måde forbliver entusiaster engageret med mærket, da det hjælper dem med at levere det bedste praksisudstyr globalt.

Petzl tilbyder alle slags fremragende kvalitetsbestigelsesudstyr

Et af de vigtigste sikkerhedselementer i bjergbestigning er hjelmen. Mærket tilbyder de mest holdbare Petzl hjelme, der kan holde op til 10 år og bruges groft dagligt. Derudover sørger disse hjelme for fuld beskyttelse, da de er testet og certificeret og kan justeres i overensstemmelse med den sportsudøverens behov. Desuden følger hjelmen med en Petzl pandelampe, der er den mest kompatible med bjergbestigning. Pandelampen er meget letvægts, men også meget kraftig for at give nok lysintensitet i mørket og er den bedste til at holde sig i eventyret. En Petzl hovedlygte er designet til at modstå det aktive bjergliv og hjælper dig med bedre syn. En Petzl sele giver den ultimative støtte og sikkerhed under alle bjergaktiviteter især klatring. Et karabinhage kan se ud som en lille hage, men det er vigtigt for klatring. Petzl karabinhage er meget let, men super stærk. Petzl ascenders kan give nok friktion på grund af tænderne i vinkelret retning. Selvom tænderne forårsager friktion ved bestigning af rebet, skader de ikke ledningen, da de ikke er ødelæggende. Et andet vigtigt stykke udstyr, der bruges til klatring, er isøkse. Den Petzl isøkse er en kombinationsøkse med et pigget håndtag for et godt greb. Mærket tilbyder også et godt udvalg af Petzl rygsække for at gøre eventyret mere behageligt ved at lave dem med super letvægts og premium kvalitet materiale.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk