up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Petzl

Petzl

Afdelinger

Belysning

Beskyttelser

Camping

Dametøj

Elektronik

Herretøj

Klatring udstyr

Recovery og pleje

Rygsække og kufferter

Vandreture

Alle ( Petzl )

Om Petzl

I midten af 1970'erne blev virksomheden grundlagt af Fernand Petzl. Petzl er et populært navn og bredt anerkendt for sine klatreudstyr, forlygter, huludstyr og vandre- og bjergbestigningsprodukter. Hoved fakkel eller forlygter er blevet mere og mere populært i de sidste par år. Disse produkter får meget opmærksomhed blandt det sportslige samfund og offentligheden. I dårligt vejr eller i mørkere områder, skal du have forlygte for at undgå hændelser, da din sikkerhed er vores største problem.
Til alle elskere af bjergtrekking, hulning og klatring er Petzl et pålideligt navn for udstyr og tilbehør af høj kvalitet. For at få mest muligt ud af din udendørs eventyraktivitet, skal du tjekke vores sortiment af kvalitetsprodukter til rådighed til rimelige priser.

clouse menu Luk