up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Pro garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer

plus
Pro garden

Pro Garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Pro garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer

Metal termometer indendørs udendørs 27,5 cm


Specifikationer:

Type: Termometer / Meteorologisk estacion
Materiale: Aluminium
Vægt: 0,0550 kg
Pro garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Pro garden giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Elektronik, til den bedste pris.

Funktioner Pro garden 27.5 cm cm Metallisk Termometer

Farve
Søvfarvet

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up