up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Protest Jakke Prtonega

Protest Jakke Prtonega

Protest Jakke Prtonega

Protest Jakke Prtonega

Protest Jakke Prtonega

plus
Protest

Protest Jakke Prtonega

Produktbeskrivelse Protest Jakke Prtonega

PRTONEGA fra PVRE Green-serien fra Protest er ikke bare en jakke – det er et rigtigt fashion statement! Vores PVRE Green-serie, hvor vi kombinerer overlegen bjergfunktionalitet med bæredygtig produktion, er en del af vores rejse til Green Up. Denne dejlige snejakke med smal pasform har en normal længde og er lavet af genbrugspolyester skabt ved at forarbejde kasserede PET-flasker (polyethylenterephthalat) til stof. Med 20K vandtæthed og 20g åndbarhed forbliver du varm og tør. Sømmene er fuldt tapede. PRTONEGA har også masser af lommer – inklusive en liftkortlomme og en brillelomme – så du kan opbevare dine ting. Andre skjulte funktioner er en strækbuks i taljen, ventilationslynlåse, der hjælper dig med at regulere din kropstemperatur, og indvendige manchetter med hul til tommelfingeren. Den faste hætte er også hjelmkompatibel. Det fantastiske farveblokerende design forvandler denne praktiske snejakke til et rigtigt blikfang. Protest-detaljerne tilføjer den stilfulde prikken over i'et. Den perfekte jakke til dine eventyr på pisterne, PRTONEGA fra Protest.


Omsorg:

- Undgå blødgøringsmiddel
- Må ikke bleges
- Må ikke kemisk renses
- Stryg ikke
- Må ikke lægges i blød
- Ikke tørretumbles
- Vrid ikke
- Vask med vrangen ud 30°C
- Vaskes separat
Protest Jakke Prtonega findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Protest Jakke Prtonega fra vores store online udendørs lager trekkinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos trekkinn er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra Protest.

Funktioner Protest Jakke Prtonega

Hætte
With hood
Farve
Grøn
Funktioner
Vindafvisende

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up