up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Protest Jakke Prtwinnipeg

Protest Jakke Prtwinnipeg

Protest Jakke Prtwinnipeg

Protest Jakke Prtwinnipeg

Protest Jakke Prtwinnipeg

plus
Protest

Protest Jakke Prtwinnipeg

Produktbeskrivelse Protest Jakke Prtwinnipeg

Se cool ud og hold dig varm på pisterne i denne fantastiske Prtwinnipeg fra PVRE Green-serien fra Protest. Vores PVRE Green-serie, hvor vi kombinerer overlegen bjergfunktionalitet med bæredygtig produktion, er en del af vores rejse til Green Up. Denne dejlige snejakke med smal pasform har en normal længde og er lavet af genbrugspolyester skabt ved at forarbejde kasserede PET-flasker (polyethylenterephthalat) til stof. Med 20K vandtæthed og 20g åndbarhed holder du dig varm og tør. Sømmene er fuldt tapede. Andre skjulte funktioner er en taljegamacher, ventilationslynlåse, der hjælper dig med at regulere din kropstemperatur, og indvendige manchetter med tommelfingerhul. Den faste hætte er også hjelmkompatibel. Åh, og glem ikke de vandtætte lynlåse, praktisk liftkortlomme og brillelomme. Snejakken til alle dine aktive dage, Prtwinnipeg by Protest.


Omsorg:

- Undgå blødgører
- Må ikke bleges
- Må ikke kemisk renses
- Stryg ikke
- Må ikke lægges i blød
- Ikke tørretumbles
- Vrid ikke
- Vask med vrangen ud 30°C
- Vaskes separat


Find masser af udendørs varer fra Protest, altid på lager og til den bedste pris. Hos trekkinn, din online udendørs butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Protest Jakke Prtwinnipeg, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Protest Jakke Prtwinnipeg

Hætte
With hood
Farve
Grøn
Funktioner
Vindafvisende
Termiske
Vandtæt

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up