up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Recovery Og Pleje udendørs

Recovery Og Pleje udendørs

Find et bredt udvalg af Recovery Og Pleje-produkter. Opdag de bedste tilbud hos trekkinn. Hurtig forsendelse.

Fremhævede produkter i Recovery Og Pleje

Mærker for Recovery Og Pleje

Sådan vælger du sundheds og ernæringsprodukter

Kosttilskud inklusive C vitamin, D vitamin og B er vigtige for vandreture. Disse kosttilskud er især vigtige for vandrere. De antioxidante egenskaber ved C vitamin hjælper med at reparere smerter fra hård træning. D vitamin er afgørende for knoglesundhed, immunfunktion og kontrol af infektionen. Det bedste mærke til køb af et kosttilskud er Nutrisport .

Førstehjælp

En førstehjælp er et sæt eller en kasse, der inkluderer udstyr, der bruges til at behandle mindre skader, herunder skader, skrammer, sår, blærer og stammer. Mere omfattende førstehjælp kan også dække overlevelsesudstyr eller serviceartikler som insektbitteservietter eller forkølelses og influenzalægemidler. Petzl , Salewa , CMP , Mammut , Vaude , Ferrino er mærkerne, hvorfra du kan købe førstehjælp.

Personlig pleje

Personligt plejesæt indeholder genstande, der hjælper dig med at slappe af, slappe af og de ting, der får dig til at smile, er forfriskende og hjælper dig med at manifestere dit sind. Det bedste personlige plejesæt fås på disse mærker Salewa, Black Diamond , VAUDE, Sea to Summit , Regatta .

Sportstilskud

Sportstilskud er kosttilskud, der normalt bruges af dem, der beskæftiger sig med bodybuilding, vægtløftning, forskellige kampkunst og atletik for at fremme en stigning i magert kroppsmasse. Sportstilskud er kapsler, pulvere eller væsker, der bruges til at styrke muskler eller forbedre udholdenhed. Køb sportstilskud fra disse mærker Powerbar , 226ERS , Nutrisport, Ana Maria Lajusticia

Bandage

Taping er et helbredende værktøj og er ofte blevet populært inden for sportsområdet. Bandage har været praktiseret i lang tid til inhibering og behandling af sportsskader. Det bruges ikke kun til sportsskader, men også andre skader. 8 C Plus , Ultimate Performance , Compex , Theraband er berømte tapemærker.

clouse menu Luk