up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

plus
Salewa

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Produktbeskrivelse Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Salewa Alp Mate 36L er en ideel, slank og let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Det kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da det er holdbart og behageligt at bære.

Lavet med 100Dx280D nylon twill , denne alsidige rygsæk er designet specielt til kvinder til at tilbyde komfort under vanskelige bjergbestigninger og nedstigninger. Takket være Air Fit 2.0 bæresystem og 3D-luftkanaler, der giver højere sved og reducerer kropstemperaturen, der holder ryggen tør hele tiden. Twin Compression System (TCS) giver maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de hårdeste terræn. De lette, delte skulderstropper giver også maksimal frihed for kropsbevægelser. Regntæppet beskytter dig mod de varierede eksterne vejrforhold, og de lette adgangsnetnetlommer har rigelig lagerkapacitet til dine daglige væsentlige genstande.

Det være sig daglig pendling eller vandreture med masser af plads og lomme Salewa Alp Mate 36L er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!

Denne 36 liters bjergrygsæk har vores banebrydende Dry Back Air-bæresystem med et ophængt bagpanel for forbedret åndbarhed og lethed kombineret med god belastningsfordeling. Udviklet med dedikeret luftstrømsteknologi og en 25% reduceret kropskontaktflade, giver Alp Mate større ventilation for at reducere sved og holde ryggen tør.

Indpakning af bærekomfort:
Bygget af robuste, men ekstremt lette stoffer, der hjælper dig med at spare energi på mellemstore ture, har denne pakke også fordel af den indpakningsbærekomfort, der leveres af Split skulderstropper, ergonomisk hoftebælte og kønsspecifik pasform.

Nem adgang:
Alp Mate har både en topåbningsåbning med låg og en U-formet lynlås, der gør det muligt for dig hurtigt at finde dit udstyr, hvor det måtte være inde i pakken - ikke mere desperat rodet. Med et integreret regntæppe, flere fastgørelsesmuligheder og forberedelse til et hydratiseringssystem. 36 liter Alp Mate er ideel til mellemstore alpine vandreture.


Funktioner:

Regntæppe
Hydrationssystem udgang
Sidelommer
Læg kontrolrem
Daisy kæde
Side kompression stropper
Siderørstyr til et hydratiseringssystem
Frontadgang til hovedrummet
Stangfastgørelse
Split back konstruktion
Split hoftebælte
Split skulderrem
Kompatibel med Salewa kolbeholder
Justerbare brystbælter


Specifikationer:

Materiale:
150D polyester
100DNylon Honeycomb
Bæresystem: Dry Back Air
Størrelse: 67x32,5x27 cm
Vægt: 1145 g
Volumen: 36 lKøb din favorit Rygsække og kufferter model og nyd udendørs. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Salewa Rygsæk Alp Mate 36L. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Salewa Rygsæk Alp Mate 36L, kan du kontakte vores professionelle team udendørs via telefon eller e-mail.

Funktioner Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Farve
Blå
Kapacitet
31-40 L
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Struktur
indvendig ramme
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Store

-

Fremragende rygsæk. virkelig behageligt. Meget god kvalitet og komplet.

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Salewa alp mate 36l rygsæk

-

fremragende produkt både med hensyn til materiale og konfiguration, for mig er den eneste fejl skulderstropperne, der ikke er for polstrede og for tæt på hinanden..

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Super

-

наплічник дуже легкий. raджу на всі 100%

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Jeg er overlykkelig ... det tager ret meget vægt på min ryg !

-

Låst og fyldt med Msr Hubba hubba telt... Letvægts dun sovepose. Reaktor komfur. MSR vandfilter og vand... og to frysetørrede måltider. plus Bergans Goretex jakke... Det føles godt !!!

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Designet til at være let

-

Rygsæk af god kvalitet og gennemtænkt som altid hos Salewa. Dens specificitet er at være designet til dens lethed uden at glemme det praktiske aspekt. Du kan nemt spare 500 g i forhold til tilsvarende Deuter-modeller (designet til at være mere komfortable). Rygsystemet er ikke justerbart men det er godt tilpasset min ryg. Den vil ledsage mig på sommerens bjergvandringer, hvor let rejse hjælper med at begrænse træthed.

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Optimal

-

Utrolig værdi for pengene som altid.

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Fantastisk pakke

-

fantastisk dagpakke alt hvad du ønsker til en pakke er i den pakke let nok opbevaring åndbar og komfortabel.

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Fantastisk produkt

-

exceptionelt produkt rettet mere mod rejser end bjergbestigning

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Top

-

Aldrig følt noget mere behageligt. I Salewa ved de deres ting. Det bedste.

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Salewa mænds rygsæk

-

Let og modstandsdygtig rygsæk til enhver form for trekking. Praktisk pris. Brugt både sommer og vinter. Fuldt tilfreds

Salewa Rygsæk Alp Mate 36L

Stor rygsæk

-

Meget let rygsæk, men samtidig rummelig og justerbar. For at understrege den stive hvælvede struktur, der holder den væk fra ryggen og dermed favoriserer sved og tørring af sved i situationer med intens trekking.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up