up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

plus
Salewa

Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

Produktbeskrivelse Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Salewa Alp Trainer 20L er en ideel, slank, let rygsæk designet til vandreture, trekking og daglig brug. Den kan meget vel tilpasse sig fra spor til bybrug, da den er holdbar og behagelig at bære.

Denne alsidige rygsæk er lavet med 100Dx280D nylon twill og er designet specielt til kvinder for at tilbyde komfort under vanskelige bjergbestigninger og nedstigninger. Takket være, Air Fit 2.0 bæresystem og 3D luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer og holder ryggen tør hele tiden.

Twin Compression System (TCS) giver maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de hårdeste terræn. De lette, delte skulderstropper giver også maksimal frihed til kropsbevægelser. Regndækslet beskytter dig mod de varierede ydre vejrforhold, og de lette netlommer i siden har rigelig opbevaringskapacitet til dine daglige vigtige ting.

Det være sig daglig pendling eller vandreture med masser af plads og lomme Salewa Alp Trainer 20L er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrottere. Rygsække er den eneste sande ledsager på dine trekking- eller vandreture. Så vælg med omhu!

En komfortabel, godt ventileret, kompakt vandre- og vandreture til kvinder med reduceret kontaktoverflade og opdelte skulderstropper. Vi præsenterer Alp Trainer 20, vores tekniske alpine vandrepakke til kortere vandreture. Det har vores nye tørre rygluftsbæresystem, der er designet specielt til at holde din ryg tør. Med 26% mindre overfladekontakt end vores tidligere konstruktioner, reducerer det kropskontakt uden at forringe belastningskontrollen. Det indbyggede ventilationssystem med åndbart materiale giver større luftstrøm til din ryg. Efter 15 minutters aktivitet reducerer det nye tørre luft-system temperaturen bagpå med 1,5 ° C sammenlignet med vores tidligere Air Fit-system. Vores lette, delte skulderremme reducerer også kropskontakt og fremmer større sved og komfort, forbedret luftstrøm og øget mobilitet. Derudover giver Twin Compression System (TCS) dig mulighed for at skære pakken ind for at holde belastningen tæt på ryggen for at understøtte sikker bevægelse i foden. Og det giver dig også mulighed for at justere lydstyrken hurtigt og nemt, når du har fjernet din regnjakke osv. Vi har givet Alp Trainer-rygsækken alle de funktioner, du har brug for, og ingen, som du ikke har brug for. Dets funktioner inkluderer: en hurtig adgang til frontlomme, lette lommer til sidemesh, et regnafdækning og stangfiksering.Denne pakke er også kompatibel med Salewa-kolbeholderen og er klar til et hydratiseringssystem. Vores komfortable, kompakte og godt ventilerede vandre- og vandreture til kvinder.
Funktioner:
Regnslag
ISB bestyrelse
Hydration System Exit
Hoftebælte lomme
Belastningsrem
Sidekompressionsremme
Nem adgang til forreste rum
Side-rørledere leveret til et hydratiseringssystem
Opdelte konstruktion
Splittet skulderrem
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
Fordele:
Ventilation
letvægt
Holdbar
Alsidighed
Specifikationer:
Vægt: 80g
Ryglængde: 63 cm
Fit: Athletic Fit
Hovedmateriale: Dry´Ton Iconic Jersey 140 (85% Pl 15% Co)
Bagside: Dry´Ton Active Mesh Melange 145 (100% Pl)
Teknologi:
Polspænding: Bekvem og sikker opbevaring og sikker transport til ski og vandrestænger
Under lommer: Skrå sidelommer i netværk for hurtig og nem adgang til vigtige ting uden at skulle fjerne din pakke
Opdelte hoftebælter: Opdelte hoftebæltsdesign reducerer kontaktoverfladen og forbedrer åndbarheden


Hvis du vil købe de bedste Rygsække og kufferter fra Salewa, har du fundet det bedste sted, trekkinn. Hos trekkinn, har vi kun de bedste mærker, som Salewa, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Rygsæk Alp Trainer 20L. Bestil nu og modtag dine Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L, inden for et par dage.

Funktioner Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

Farve
Lilla
Kapacitet
11-20 L
Køn
Kvinde
Alder
Voksne
Struktur
Rammeløs
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

En ekstra rygsæk

-

En rygsæk man ikke kan finde noget dårligt om, godt materiale, god rygventilation, god fordeling af lommer, regnslag... Hvad mere vil du have!!!!

Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

Fantastisk produkt

-

Perfekt til en dagstur til bjergene, anbefaler jeg

Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

Vandre rygsæk

-

Meget flot produkt, gennemtænkt og med flotte farver. Har flere indstillinger. Eneste ulempe: den lille snor mangler for at bruge lynlåsen inde i tasken. På en vare til denne pris synes jeg det er en skam.

Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

Rygsæk til ung vandrere

-

Fremragende lændestøtte og god justering af skulderremmen. Godt produkt

Salewa Rygsæk Alp Trainer 20L

Den meget seje rygsæk

-

Meget let, meget sødt design og farve, det har mange lommer til at skjule mine små ting, det er gennemtænkt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up