up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

plus
Salewa

Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

Produktbeskrivelse Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

Catinaccio og Latemar, Sorapis og Marmarole eller Sella-gruppen ... Dolomitterne er den mest farverige og komplekse bjergkæde til vandring og trekking i Europa. Designet til langdistancebrug, er Alptrek 38 en behagelig trekking-pakke lavet af let, meget slidstærkt nylon med et fuldt justerbart bæresystem og en kapacitet på 38 liter, plus muligheden for at tilføje en ekstra fem liters volumen via det højdejusterbare låg rum, der kan tages af for at bruge separat som en taske med sin indvendige rem. Vores lette at justere Dry Back Custom bæresystem har en justerbar ryglængde plus anatomisk formede, polstrede skulderstropper og hoftebælte for en individuel kvindespecifik pasform. Derudover sikrer belastningsløfterstropper optimal rygpasning over lange afstande, mens den præformede hoftefinne garanterer en tætsiddende pasform og god belastningsoverførsel til dine hofter. Store opbevaringslommer giver masser af plads til ekstra tøj eller dine teltstænger, og der er dobbelt (for og top) adgang til hovedrummet for hurtig og nem genfinding. Og for hurtig adgang til vigtige genstande undervejs er lommerne på farten nemme at nå uden at skulle fjerne tasken fra ryggen.Med udgang til hydreringssystem, fastgørelse af ispind/trekkingstang, rebfastgørelse, belastningskontrol og sidekompressionsstropper. Denne pakke er også kompatibel med Salewa-kolbeholderen. Yderligere funktioner inkluderer: regnslag, praktisk aftagelig bungee til fastgørelse af ekstra gear og lavere fastgørelsesstropper til din liggeunderlag. Vores lette 38 liters Alptrek-pakke til kvinder tilbyder høj bærekomfort og effektiv ventilation til flerdages alpine trekking.


Funktioner:

Mat fastgørelse nederste stropper
Dobbelt isøksefastgørelse
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
Lomme til værdi
Brystrem
Split skulderrem
Separat rum
Delt hoftebælte
EVA puder med 3D kanal ventilation
Gear fastgørelsesrem
Frontadgang til hovedrum
Højdejusterbar hætte
Aftagelig hætte
Let adgang forreste rum
Side kompressionsstropper
Daisy kæde
Belastningskontrolstrop
Ekstra volumen
Sidelommer
Hoftebælte lomme
Indvendig lomme til værdigenstande
Reb fastgørelse
Ice Pick/ stang fastgørelse
Hydration System Exit
ISB bestyrelse
Regnslag


Specifikationer:

Materiale:

CSR: Salewa Engageret
Bæresystem: DRY BACK CUSTOM
Materiale: 100Dx280D Nylon Twill, 210D Nylon Honeycomb
Volumen: 38 l (+5l)
Vægt: 1520 g (1400 g)
Velkommen til vores Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L, speciale tilbud! Har du brug for trekkinn, eller have nye udendørs udstyr. trekkinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Salewa og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Rygsække og kufferter.

Funktioner Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

Farve
Grå
Kapacitet
31-40 L
Køn
Kvinde
Alder
Voksne
Struktur
indvendig ramme
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

Super rygsæk

-

Dette er min første rigtige rygsæk! Jeg er fuldstændig glad. Den er let og funktionel. På siden, foran sidelommerne, er der to lynlåse: den ene fører til hovedrummet, og den anden åbner frontlommen. Ventilen er helt fjernet. Der er også en lomme på indersiden af ventilen, hvor det er praktisk at folde dokumenter. Dejlig stor regnfrakke. Materialerne er af høj kvalitet. Håber posen holder længe. Absolut anbefale!

Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

Fremragende rygsæk

-

Denne smukke rygsæk, farven er meget flot, den har mange rum, den er meget behagelig takket være den ergonomiske struktur på ryggen, den har en god størrelse og den kommer med en regnfrakke. Leveringen var hurtig og uden problemer super anbefalet

Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

En terræn taske

-

Meget tilfreds med mit køb, super hurtig levering og en fornøjelse at opdage dette kvalitetsprodukt. Alt er i overensstemmelse med beskrivelsen.

Salewa Rygsæk Alptrek 38+5L

Anbefalede

-

Perfekt rygsæk og Top ryg til dem, der regelmæssigt vandrer i alle årstider

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up