up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Salewa

dametøj

dametøj

Mandetøj

Mandetøj

Rygsække

Rygsække

damefodtøj

damefodtøj

mænds fodtøj

mænds fodtøj

telte

telte

Afdelinger

Beskyttelser

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Hydrering

Klatring Udstyr

Recovery og Pleje

Rygsække og Kufferter

Soveposer

Telte

Vandreture

Alle( Salewa )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Salewa

Er du vild med vandring og føler, at du er hjemme, mens du vandrer i bjergene? Hvis du vil nå toppene af bjerge ved at forbedre dit bjergbestigningstøj, er Salewa det bedste valg for dig. Salewa blev oprettet i 1935 og dets grundlægger var Josef Liebhart. Det blev startet i München-byen Bolzano. Siden da har mærket blevet den førende producent af bjergudstyr. Mærket kombinerede traditionelle materialer med et moderne touch for at skabe nye innovative produkter. Således kombinerer gammeldags produkter med avancerede funktioner spor af Salewa over hele verden.
Salewa er stærkt inspireret af bjergbestigningens udvikling og vil gerne lave de bedste produkter til bjergsport. Til dette formål lancerede mærket et omfattende udvalg af alle typer produkter til bjergsport. Alle ved, at bjergbestigning har brug for specifikt udstyr og en hel bunke særlige produkter, og Salewa tilbyder alle udstyr med den bedste kvalitet for at gøre din drøm om at nå højderne til virkelighed. Salewa har et klart syn og æstetik for at fremme entusiasternes præstationer i enhver bjergsport. Bærere af dette mærke er bjergelskere med moderne tanker.

Salewa er det perfekte valg til bjergbestigning

Salewa udvikler et forhold mellem bjerge og entusiaster ved at producere produkter af høj kvalitet og stor funktionalitet. Salewa vandretøj introducerer et bredt udvalg af tøj, fodtøj og andre nødvendigheder. Du kan finde alle Salewa-produkter, der skal praktisere bjergbestigning på Trekkinn. Salewa jakke er den bedste til beskyttelse med sit vandafvisende materiale. Det er varmt og funktionelt, med mange ydre og indre lommer til at holde dine ejendele sikre. Til ekstra koldt vejr kan Salewa-frakken tilbyde dig nok varme til at hjælpe dig med at føle sig afslappet i det ekstreme miljø.
Salewa sko er designet til at give den rette støtte og maksimal greb til fødderne, mens du klatrer på bjerget. Hvis du elsker bjerge, er Salewa støvler de mest egnede til at opnå den ultimative spænding uden at bekymre dig om noget problem. Disse støvler kan få dig til at klatre det højeste bjerg af klipper og ru bjerge uden besvær. Salewa vandrestøvler er uden tvivl de bedste, da de giver komplet støtte og greb og består enhver test. De er også meget lette, og det super luftige mesh-materiale gør dem åndbare og super holdbare til enhver bjergsport.
Salewa rygsække er også nødvendige på grund af deres multi-lomme-system til at fordele vægten lige, og de brede skulderstropper giver god støtte til skuldrene. Salewa telt er super lette og beskytter dig mod ekstreme vejrforhold. På grund af de høje kvaliteter og innovative funktioner i teltet kan enhver person få mest muligt ud af bjerge uden at bekymre sig om at opholde sig udendørs i den strenge klima.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk