up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Scarpa Klatresko Booster

Scarpa Klatresko Booster

Scarpa Klatresko Booster

plus
Scarpa

Scarpa Klatresko Booster

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Scarpa Klatresko Booster

Booster er en Scarpa klatresko til mænd, der tilpasser sig ordentligt til din fod. Denne model er kendetegnet ved at inkludere DTS-spændingssystemet, der øger fingrene, hvilket forbedrer bevægelseskapaciteten.

Blandt de funktioner, du finder i denne vandresko, er PAF-systemet, der genererer en tæt pasform i hælen. Det inkluderer også M50 gummiblanding, der betragtes som en af de blødeste og giver tilstrækkelige niveauer af tilpasningsevne til fodens form.

Dens Vibram Xs Grip2-sål, der reducerer stød, der forårsages under fodens naturlige bevægelse. Derudover inkluderer den en velcrobånd på den øverste del for at forbedre fodens pasform. Versionen fås i forskellige størrelser og farver.

Boosteren er en præcisionsklatresko, men er stadig fleksibel nok til udtværing. Asymmetrisk og nedtænket form med en mellemstor til højvinklet tåboks.


Specifikationer:

Vægt: 245 g


Teknologi:

Classic:
En klassisk formet tå, hvor tåpunktet er længst inde i tåboksen.

Smal:
Et lavere bind passer bedst til brugere med en mere smal fod

Dts spænding:
DTS-spændingssystem tilpasser sig perfekt til fodens dynamik i bevægelse. Det differentierede spændingssystem koncentrerer kraften på stortåen uden at forstyrre pasningen i andre dele af skoen. Dette hjælper med at holde foden og tåen i optimal position for kraftoverførsel og præcision.

Paf System:
PAF er et innovativt hælsystem, der hjælper både med at sprede hælspændingen og øge pasningen på hælen. Det aggressive spændingsgummi afbrydes bag hælen for at reducere trykket på akillessenen og forbindes med blødere gummi, der fungerer som en bro og tillader fuld tilpasning til hælens form.
Hullerne på siden af hælen angiver den anvendte spænding, som varierer mellem 1 hul til let spænding, 2 huller til midtspænding og 3 huller til stærk spænding.

Vibram Xs Grip2 gummi:
Vibram® Xs Grip2 leverer fremragende friktion med nok fasthed til moderat kantning.

M50 gummi:
M50 er vores blødeste gummiblanding, der tilbyder de bedste niveauer af tilpasningsevne til de naturlige kurver på foden og tæerne. Denne morfende gummiblanding giver en Shore A-klassificering på 50, hvilket gør den perfekt til brug i vores SRT-system, tålapper og strategisk placering rundt om skoens overdel.Er du interesseret i Scarpa Klatresko Booster? Så skynd dig ind til trekkinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Scarpa Klatresko Booster. Scarpa er det bedste indenfor udendørs. Eksklusive Herresko, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Scarpa Klatresko Booster

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Scarpa Klatresko Booster

Fantastisk sko

-

Meget behagelig og blød gummi, flot hæl. Fik 41 til min ~ 42 fod, ydeevne er fantastisk.

Scarpa Klatresko Booster

Godt

-

Venstre 270 Højre 273 Jeg vælger 41 smertefulde men ok God tå men hæl er ikke min størrelse Jeg synes 41,5 eller 42 bedst jeg købte den lidt mindre, så hælen forbliver

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up