up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Scarpa Klatresko Origin

plus
Scarpa

Scarpa Klatresko Origin

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Scarpa Klatresko Origin

Origin Velocity er en Scarpa klatresko til mænd, der klæber ordentligt til overfladen og holder i lang tid. Hvis du vil begynde at klatre, anbefales denne model, fordi den inkluderer en flad og neutral sidde, der tilpasser sig formen på din fod.

Designet af Scarpa sportssko inkluderer ruskind på det ydre område for at beskytte din fod mod eksterne miljøforhold såsom bjergbestigning. Du kan tage på og tage dine sko hurtigt af.

Lukningen af denne model inkluderer velcrolukning, der opretholder fodens pasform under brugen af fodtøj. Sålen er lavet af 5 millimeter Scarpa Vision Gummi. Versionen fås i forskellige størrelser og farver.

Let at tænde og slukke med det bløde ruskind øverst, oprindelsen giver stor komfort til en lang række anvendelser. En flad og neutral form og en lavvinklet tåboks gør den perfekt til heldagsbrug.


Specifikationer:

Vægt: 255 g


teknologier:

Centrum:
En centerformet sko tå, hvor tåpunktet er længst i midten af tåboksen.

Medium:
En mellemstor lydstyrke, der er bedst egnet til brugere med en mellemstor bredde.

Paf System:
PAF er et innovativt hælsystem, der hjælper både med at sprede hælspændingen og øge pasningen på hælen. Det aggressive spændingsgummi afbrydes bag hælen for at reducere trykket på akillessenen og forbindes med blødere gummi, der fungerer som en bro og tillader fuld tilpasning til hælens form. Hullerne på siden af hælen angiver den anvendte spænding, der varierer mellem 1 hul for let spænding, 2 huller til midtspænding og 3 huller for stærk spænding.

Vision gummi:
SCARPA's Vision gummi, en proprietær forbindelse, der er både klæbrig og modstandsdygtig over for alle de forhold, som nye klatrere vil opleve.Hvis du står og mangler en Scarpa Klatresko Origin, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Herresko udstyr fra mærker som Scarpa, er produceret af de bedste materialer. Scarpa er eksklusiv design udendørs er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Scarpa Klatresko Origin i dag!

Funktioner Scarpa Klatresko Origin

Farve
Grå
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Scarpa Klatresko Origin

God indgangsshow

-

God gummi af god kvalitet og allround sko til buldring.

Scarpa Klatresko Origin

Behagelig og effektiv

-

Jeg havde den gamle model (blå), som nåede slutningen af sit liv efter at have løst det. Jeg tog igen disse Scarpa Origin, som jeg hovedsageligt bruger på sporet (og i blok, når jeg har for meget smerte), fordi takket være deres komfort kan man holde dem flere timer på fødderne uden problemer. Selvom de ikke er state of the art, er de stadig effektive og har godt greb.

Scarpa Klatresko Origin

Til stede

-

Jeg købte dem som en gave, du kunne godt lide mærket og modellen. Jeg lavede en ændring, fordi størrelsen var lidt lille og luksuriøs.

Scarpa Klatresko Origin

Komfortabel

-

Jeg er nybegynder. Jeg endte med at bestille den størrelse, jeg normalt bruger. Min fod måler 24,5 cm, jeg bestilte NR med 23,5 cm. For begyndere synes jeg det er den rigtige størrelse. Uden sokker er den stram, men forårsager ikke det uudholdelige ubehag. Kun ved at bruge et par timer på at klatre kan jeg give bedre feedback med hensyn til ydeevne og størrelse. Jeg er nervøs

Scarpa Klatresko Origin

Scarpa oprindelse

-

Store begyndersko, meget tilfredse med komfort og greb.

Scarpa Klatresko Origin

Godt produkt og priser

-

Tak, modtog ordren den 25. juli. Den eneste ting er, at Emirates-posten opkræver en ekstra AED 70 for levering til huset

Scarpa Klatresko Origin

Scarpa oprindelse

-

Gode klatresko, de er behagelige og gode greb og super hurtig levering

Scarpa Klatresko Origin

Scarpa

-

Meget behagelig. Godt siddende på benet, størrelsen er perfekt! Konen er glad

Scarpa Klatresko Origin

Godt produkt

-

Godt produkt!

Scarpa Klatresko Origin

Godt produkt

-

Godt produkt!

Scarpa Klatresko Origin

Godt produkt

-

Meget godt produkt og behageligt!

Scarpa Klatresko Origin

是 很棒 的

-

穿 起來 非常 舒適, 對於 新手 幫助 很大

Scarpa Klatresko Origin

1. sko

-

Mine første klatresko, anbefalet af en gammel ven. Jeg har kun prøvet på gymnastiksalen, så jeg har ingen idé om dens præstation udendørs. Men det er ret godt for begyndere. Jeg tog 1,5-2 størrelser mindre end min gadestørrelse. Stærkt anbefale!!

Scarpa Klatresko Origin

Stor kattefod

-

Jeg købte dem til at træne i rocodromo, men så begyndte jeg at tage dem til rock. Jeg har besluttet dem tre gange, og med dem er jeg kommet til at gøre 6c i syne. De er fremragende

Scarpa Klatresko Origin

Gode begyndersko

-

Jeg købte dem at klatre ind med. De er gode begyndersko!

Scarpa Klatresko Origin

Kattefødder til initiering

-

Behagelige kattefødder til en der starter

Scarpa Klatresko Origin

Scarpa

-

meget god

Scarpa Klatresko Origin

Godt produkt

-

Meget behagelig, høj kvalitet. Hurtig levering.

Scarpa Klatresko Origin

Anbefales

-

Bedste produkt

Scarpa Klatresko Origin

Mening

-

Komfortabelt og gør jobbet.

Scarpa Klatresko Origin

Første fodtøj

-

Det virker at begynde at klatre, de var mine første sportsklatringsko

Scarpa Klatresko Origin

1. klatringsko

-

Mine første klatresko, anbefalet af en ven. Det er godt for både at klatre i gymnastiksalen såvel som udendørs. Let at sætte på.

Scarpa Klatresko Origin

Mine første sko

-

På grund af den store fod fandt jeg disse sko, fordi der ikke var nogen størrelse i nogen butik i landet, og det stjal halmen. Pris, design, brugervenlighed Jeg tror, ​​at det er første gang, at nogen tager endnu en.

Scarpa Klatresko Origin

Godt produkt

-

mit første par eller klatersko tog 2 ~ 3 session for at passe til mine fødder! efter det var dejligt og behageligt at klatre op

Scarpa Klatresko Origin

Køb til klatring i klasseværelset

-

Jeg købte det til min 8-årige søn, der gik i et klatrestue. Det er de samme sko som Jim, så behageligt at bære, jeg kunne øve som normalt. Klatre gym var en stor succes, nogle gange er mine sko ikke tilgængelige til leje, jeg søgte det samme, men jeg solgte det ikke lokalt. Jeg spurgte læreren om, at der var en postordre, men jeg fandt ud af, at jeg endelig fandt ud af, at børnenes størrelse var udsolgt hvor som helst. Det var rart at købe. Mange tak. Min søn er en særlig færdighed klatring! Jeg håber det vil fungere så længe jeg kan sige, at jeg har det på.

Scarpa Klatresko Origin

God til begyndere

-

Godt lavet sko, fastsål og meget tyk. Meget behagelig at bære. Okay men ikke fantastisk til kant. Du kan bære denne sko hele dagen lang. Absolut en fantastisk sko til begyndere.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up