up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sea To Summit

Soveposer

Soveposer

Liggeunderlag

Liggeunderlag

Lejr køkken

Lejr køkken

Personlig

Personlig

Drybags

Drybags

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Camping

Dametøj

Herretøj

Markedsføring

Recovery og Pleje

Rygsække og Kufferter

Soveposer

Telte

Vandreture

Alle( Sea To Summit )

Sea to summit

Sea To Summit begyndte at producere lette bjergprodukter, da det var svært at finde dem i Australien i 80'erne. I 1984 initierede selskabets grundlægger, Roland Tyson, sin virksomhed ved at designe innovative gear til to australske eventyrere, der ville bestige Mount Everest. De blev så imponeret over kvaliteten af produkterne, der hjalp dem med at bestige Mount Everest som de første australiere. Mærket blev officielt født og navngivet Sea to Summit i 1990 efter stor succes, da forbrugerne kom tilbage og bad om, at selskabets ejer skulle designe og skabe deres gear, da de planlagde en ekspedition fra Bengalbugten til toppen af Mount Everest.
Sea To Summit lykkedes med at blive et prisbelønnet brand ved at producere de bedste kvalitets- og avancerede teknologiprodukter med meget innovative designs, der er lavet til ekstreme vejrforhold på grund af deres letvægt og holdbarhed. Sea To Summit er nu et internationalt mærke, der er kendt over hele verden for at lave eventyrudstyr, der sælges i næsten 60 forskellige lande. Mærket designer fremragende produkter for at gøre det muligt for dig at rejse frit og trygt i enhver miljø under din eventyr.

Sea To Summit har det bedste outdoorudstyr

Mærket tjener tilliden hos sine kunder ved at give dem perfekt udstyr. Man bør altid foretrække komfort med kvalitet, når man vælger soveposer. Den Sea To Summit sovepose er ideel til at give nok komfort og varme selv ved de laveste temperaturintervaller ved at transportere fugtigheden og lade dig sove fredeligt. Ud over soveposer er Sea to Summit sovemåtte et fremragende, letvægtsprodukt, der tilbyder større komfort, varme og holdbarhed. Det kan have stor betydning for din udendørsoplevelse, da det let kan bæres overalt ved hurtigt at lufte og deflatere måtten, så den bliver ekstra kompakt og mere bekvem at flytte.
Mærket tilbyder også et stort Sea to Summit pudebetræk-kollektion, der er mere som et luksuscampingprodukt på grund af dets letvægt og superbløde børstede polyesterstof. Det har en strikket yderside og er også oppusteligt og stille, da det ikke laver nogen støj. Denne pude har forskellige størrelser og former, der gør hvert eventyr super hyggeligt. Derudover kan du bruge Sea To Summit telt til ekstra skjul og beskyttelse, da det er det mest holdbare og alsidige udstyr. Mærket introducerer også Sea to Summit tørdeposer for at holde alle dine fødevarer og drikkevarer godt beskyttet. Denne taske er designet til at give dig mulighed for at udvide din eventyr længere ved at holde dine fødevarer i de bedste betingelser i lang tid. Den Sea To Summit komprimeringspose er et godt valg til at opbevare flere ting og passe ind i din taske kompakt, da den kan spare meget plads og er vandtæt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk