up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Ternua

Mandetøj

Mandetøj

Dametøj

Dametøj

jakker

jakker

Fleeces

Fleeces

mænds bukser

mænds bukser

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Børnetøj

Dametøj

Herretøj

Hydrering

Rygsække og Kufferter

Soveposer

Vandreture

Alle( Ternua )

Ternua

Ternua er en pionerinden for outdoor beklædningsmærke, der fletter ånden af eventyr med et stærkt engagement i bæredygtighed. Stiftet i 1994 i Baskerlandet i Spanien, opstod virksomheden fra lidenskaben fra en gruppe bjergebestigere og naturentusiaster, der søgte at skabe højtydende tøj, der respekterer miljøet. Ternua´s kernefilosofi drejer sig om, at eksploration og miljøbevidsthed kan forenes harmoniøst, og føre vejen til et lysere fremtid for outdoor entusiaster og vores planet. Drevet af en dybtforankret fornemmelse af ansvar overfor naturen tager Ternua en holistisk tilgang til bæredygtighed i hele sin leverandørkæde. Virksomhedens navn selv, Ternua, oversættes til "land" på baskisk sprog, hvilket reflekterer mærkets forbindelse og forpligtelse til jorden.
Fra sourcing af miljøvenlige materialer til at fremme retfærdige arbejdsforhold, Ternua bestræber sig konstant på at reducere sin økologiske fodaftryk og bidrage positivt til de samfund, den tjener. Ternua står som et fyrtårn for bæredygtig innovation i outdoor beklædningsindustrien. Ved at kombinere topfunktioner med en ukuelig forpligtelse til miljøbeskyttelse, giver mærket eventyrere mulighed for at udforske verden ansvarligt, og efterlade et positivt aftryk på planeten for generationer.

Ternua Udrustning Exploration Gennem Outdoor Beklædning

Ternua clothing sortimentet er et vidnesbyrd om dens dedikation til både ydelse og bæredygtighed. Ved hjælp af innovative og ansvarligt indkøbte materialer sikrer Ternua at eventyrere kan stole på deres udstyr uden at gå på kompromis med jordens velbefindende. Ternua´s tøjdesign smelter problemfrit funktion og moderne æstetik sammen, der appellerer til outdoor entusiaster på alle niveauer. Fra tekniske vandreturebukser til isolerede jakker og fugtabsorberende toppe, er hvert stykke designet til at tilbyde komfort og holdbarhed til kvinder, der indleder forskellige outdoor aktiviteter. Med fokus på pasform og funktion, Ternua clothing for women giver ubegrænset bevægelse, samtidig med at den giver beskyttelse mod elementerne. Ternua´s mænds linje omfavner ånden af eventyr med et bredt udvalg af alsidige og performance-drevne beklædningsgenstande. Uanset om det er bjergbestigning, vandring eller bare at nyde det store udendørs, Ternua clothing for mænd kombinerer cutting-edge teknologi med bæredygtige materialer. Fra robuste outdoor jakker til fugtabsorberende basislag, Ternua appellerer til mænds eventyrers behov for høj kvalitetsudstyr.
Ternua´s jakker er et varemærke for deres dedikation til at kombinere innovation og miljøvenlighed. Konstrueret med avancerede materialer som genbrugt polyester og ansvarligt indsamlet dun, Ternua jakker tilbyder fremragende varme, åndbarhed og vejrbeskyttelse. Disse tekniske beklædningsgenstande er designet til at modstå barske forhold, hvilket gør dem til ideelle følgesvende til enhver outdoor ekspedition. Ternua fleece produkter er et vidnesbyrd om mærkets forpligtelse til bæredygtig isolering. Fremstillet af genbrugsmaterialer, Ternua fleece jakker og midterslag tilbyder exceptionel varme og komfort, mens de minimerer deres miljømæssige aftryk. Mærkets fleece kollektion er et udtryk for deres dedikation til innovation og ansvarlighed i skabelsen af ​​højtydende outdoor beklædning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk