Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

The North Face

Om The North Face
The North Face er en amerikansk virksomhed med udendørs rekreationsprodukter. The North Face lave de bedste og mest stilfulde udendørs beklædning, fodtøj og relaterede udstyr. Det blev grundlagt i 1966 for at levere klatrere. The North Face logo trækker på inspiration fra Half Dome i Yosemite National Park. The North Face er et meget berømt mærke med hensyn til dens tekniske gear og outdoor beklædningslinje verden over. Mærket fortsætter med at sponsorere professionelle klatrere, skiløbere, sti løbere og bjergbestigere, så det er et førstevalg til ethvert udendørs eventyr.

The North Face er et godt valg til jakker

The North Face jakker er berømt verden over. The North Face bruger den højeste kvalitet gåsedun til isolering. Det giver en utrolig pakkeevne, blødhed og modstandsdygtighed over for fugt. Dunisolering har også et højt varme-til-vægt-forhold, hvilket betyder, at et ounce dun fylder varmere end et ounce syntetisk isolering. The North Face rygsække er også de bedste komfortable til udflugter. Det har et stort antal rum. The North Face har været berømt for at lave nogle af de bedste vinterjakker. Desuden har mærkets jakker nyligt fået popularitet på grund af deres trendy og stilfulde design. For klatrere og bjergbestigere er et højt varme-til-vægt-forhold vigtigt. De tilbyder maksimal supervarme i lette jakker, der aldrig begrænser folks bevægelse eller hastighed. Derudover er The North Face fleecejakke nem at bære og super praktisk til regelmæssig brug eller søgning efter varme uden bulk. Nogle foretrækker vægten og holdbarheden af tungere vinterjakker, såsom The North Face puffer jakke. Det er alt sammen om personlig præference her! The North Face har alt for dig. The North Face hoodies har et bredt udvalg af design og farver. The North Face fortsætter med at levere et omfattende sortiment af ydelse og moderne tøj, udstyr og fodtøj verden over mere end 50 år efter sin storåbning. The North Face er stadig det første valg for verdens mest berømte klatrere, bjergbestigere, snowboardere, udholdenhedsløbere, ekstreme skiløbere og opdagere. Så, hvad venter du på? Nu gå og hent dine favorit The North Face ting fra Trekkinn.