up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Trangoworld Bukser Uhsi Fi TRX Regular

Trangoworld Bukser Uhsi Fi TRX Regular

plus
Trangoworld

Trangoworld Bukser Uhsi Fi TRX Regular

Produktbeskrivelse Trangoworld Bukser Uhsi Fi TRX Regular

Funktioner:

Elastisk talje med bælte Presformede knæ

Tilbage, knæ og indre ankelforstærkning

Hem lynlås

Slank pasform

Synlige lynlommer i lynlås

Zip lodrette benlommer

Tilbage lynlommer

Beskadigende UV-beskyttelse

Bi elastisk stof maksimerer komfort og bevægelsesfrihed

Hurtig tørring

Teknisk og hårdt design

Rip resistent

Specifikationer:

Vægt: 480g

Teknologi:

Cordura ® Bi stretch Hurtigtørret:

Bi stretch, robust holdbarhed og letvægts styrke stoffer. Hurtig tør behandling. Høj slidstyrke. Moderne æstetik og komfort.

Bluesign godkendt stof:

Bluesign®-standarden går et skridt videre end en miljømærke. På grund af den holistiske tilgang til denne industristandard betragtes ikke kun forbrugersikkerhed, men der tages også hensyn til andre aspekter, herunder arbejdsmiljø, vandudledning og luftemission. Ud over disse vigtige aspekter spiller princippet om ressourcebevarelse en vigtig rolle inden for bluesign®-standarden. Den uafhængige bluesign® standard sikrer, at hele produktionskæden kun indeholder komponenter og passerer gennem processer, der er harmløse for mennesker og miljø. Det bruger det, der kaldes "Input Stream Management", der betragter produktion som en række trin, der skal certificeres individuelt og overvåges. Alle fremstillingsprocesser og kemi skal opfylde bluesignandarden for et færdigt produkt, der bærer mærket bluesign®.

Fri bevægelse:

Trangoworld® R & D + I-afdeling har udviklet FREE4MOVE, en række bielastiske stoffer med en særlig elastomerkomponent, som giver den største elasticitet og tilpasning til kroppen. FRE4MOVE giver brugeren den bedste bevægelsesfrihed til de mest krævende sportsgrene.

DuPont ™ Kevlar ®:

DuPont ™ Kevlar®-fibre anvendes i forskellige tøj, tilbehør og udendørs- og bjergudstyr for at gøre dem stærkere og mere holdbare. Med fem gange styrken af ​​stål i lige vægt kommer Kevlar® fibre og filamenter i forskellige typer, hver med sit eget sæt egenskaber og ydeevneegenskaber til forskellige beskyttelsesbehov.


Hvis du er på udkig efter Trangoworld Bukser Uhsi Fi TRX Regular, er heldet med dig. I vores udendørs butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal trekkinn butik. Skynd dig, bestil dine Dametøj med det samme. trekkinn tilbyder et kæmpe udvalg i Bukser, til alt slags sport. Vores Bukser er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Trangoworld Bukser Uhsi Fi TRX Regular

Sæson
Efterår/vinter
Længde
Lang
Farve
Sort
Funktioner
Stretch
UV BESKYTTELSE
Form for bukser
Sporty

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up