up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Trespass Rygsæk Albus 30L

Trespass Rygsæk Albus 30L

Trespass Rygsæk Albus 30L

Trespass Rygsæk Albus 30L

Trespass Rygsæk Albus 30L

plus
Trespass

Trespass Rygsæk Albus 30L

Produktbeskrivelse Trespass Rygsæk Albus 30L

Albus Ash 30 liters rygsæk er perfekt til dagsture til stier såvel som pendler til arbejde. Denne multi-purpose stil taske er en dagligdags og udendørs væsentlig, der kan bruges til sikkert og sikkert dine væsentlige ting, mens du går rundt i din dag.

I stand til at have et sæt værdi på 30 liter, der er mere end nok plads til de ting, du har brug for, plus eventuelle værdigenstande, du vil have med dig bare indkapslet. Flere sektioner gør det nemmere for organisationer, mens lommer i siderne kommer godt med, når du vil opbevare drikkevarer inden for rækkevidde. Du får også fordelen med interne lommer, der kan bruges til at opbevare mindre, diverse genstande, der kan gå tabt i bunden af din rygsæk.

Også udstyret med justerbare stropper, vil du være i stand til at skabe en pasform, der giver dig mulighed for at bære lasten på din rygsæk uden at påføre dig ubehag eller skade, uanset om du går langs et jævnt eller ujævnt terræn. En stor allrounder når det kommer til praktisk brug. Albus Ask 30 liters rygsæk vil ikke styre dig forkert.

Funktioner:

30 liter justerbar rygsæk

Multifunktion

3 Zip-sektioner internt

Lommer Internt nøglering

Specifikationer:

Sammensætning: 600D polyester


Hvis du er på udkig efter udendørs udstyr, findes det hos Trespass. Hos trekkinn, kan du købe masser af tilbehør til Rygsække, så du kan udøve din sport optimalt. Trespass Rygsæk Albus 30L fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Trespass Rygsæk Albus 30L

Farve
Rosa
Kapacitet
21-30 L
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Struktur
Rammeløs
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Trespass Rygsæk Albus 30L

Kvalitets fodtøj

-

Salomon fodtøj skuffer aldrig.

Trespass Rygsæk Albus 30L

God rygsæk

-

Meget smuk og praktisk. Forskellige rum og lommer. Perfekt til bjergene.

Trespass Rygsæk Albus 30L

Trespass albus 30l rygsæk

-

Fremragende urban rygsæk, har alt hvad du behøver. Kvalitet, funktionalitet, pris.

Trespass Rygsæk Albus 30L

Meget god og let

-

Ser meget godt og let ud. Vi kan også lide farverne på posen

Trespass Rygsæk Albus 30L

Top rygsæk

-

Ligesom beskrivelsen. Det er bare en skam, at der ikke er noget separat rum til computeren, rygsækken dukkede op i markeringen, efter at jeg havde justeret filteret i overensstemmelse hermed. Desuden er posen nøjagtigt som beskrivelsen, selv farven matcher. Masser af plads og separate rum. Jeg er tilfreds med det!

Trespass Rygsæk Albus 30L

Albus 30

-

perfekt til hverdagen

Trespass Rygsæk Albus 30L

Anmeldelse

-

godt

Trespass Rygsæk Albus 30L

Albus 30

-

Fantastisk pris / kvalitet kombination.

Trespass Rygsæk Albus 30L

God

-

Let, behagelig og høj kvalitet rygsæk. Materialet skal være vandtæt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up