up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

Trespass Sovepose Bunka

plus
Trespass

Trespass Sovepose Bunka

Produktbeskrivelse Trespass Sovepose Bunka

Uanset om det er en familie-campingtur eller sleepover med venner, Bunka letvægts sovepose giver dem mulighed for at få en fredelig og behagelig nattesøvn, uanset hvor de er. Denne sovepose er designet med en vandafvisende ydre for at hjælpe dem med at undgå fugt. Den er pakket med hulfiberfyldning for at hjælpe dem med komfort og varme, mens den stadig er let nok til, at de får en god nattesøvn.

Denne sovepose er udskåret i en mumeform, og har en snor til at hjælpe dem med at holde ekstra tæt og leveres med en egen praktisk taske til let opbevaring, når de ikke er i brug. Denne sovepose fås i 2 udskrifter og sikrer, at de hviler nok til at forfølge en aktiv dag fuld af eventyr.

Funktioner:

Børns sovepose

Elastisk hætte

Mumeform

2-vejs lynlås

Teknisk vurdering:

Øvre grænse: + 24 ° C

Komfort: + 15 ° C

Nedre grænse: + 2 ° C

Specifikationer:

Dimension: 170x65x45cm

Stofsammensætning:

Shell vandafvisende nylon ripstop

Foring 65% polyester / 35% bomuld

Påfyldning af 100% polyester


Kender du alt til Trespass Sovepose Bunka? Hos trekkinn, vælger vi udendørs udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Soveposer varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Soveposer udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Trespass. Alle vores mærker er testet af vores hold af udendørs eksperter!

Funktioner Trespass Sovepose Bunka

komfort-temperaturgrænse
Fra 5 til 15 ºC
Farve
Rød
Køn
Unisex
Alder
Junior
Isolation
syntetisk isoleret
Form
Mor

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Trespass Sovepose Bunka

Super

-

super

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up