up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Sådan vælges piolets til vandreture

Til skiture foretrækker vandrere at bruge kompakte og ultralette piloter. De er også ideelle til gletsjerrejser og går overalt med dig uden at veje dig ned. Ski toioler er designet med højkvalitetsmateriale, stålhoved og en bøjet skaft.
Bjergbestigning piolets er lavet af en lige aluminiumskaft eller en buet skaft. De har et stålhoved med en klassisk kurvevalg og behageligt greb. Til teknisk bjergbestigning giver disse piolets en solid placering på enhver form for isterreng takket være dens trigrest og griprest håndlæn, der gør det behageligt og let at håndtere i enhver situation.
Isklatring og alpinismepioler er specielt designet til klatring af frosne vandfald, isdækkede terræn, klipper og isfald. Sammenlignet med de klassiske piolets er isklatringpiloter kortere med hoved og bøjet skaft.

Hvordan vælger man piolets til vandreture?

Når du først har fået en grundlæggende forståelse af piolets og de typer piolets designet til forskellige terræn, kan du vælge en passende til din næste vandretur. Inden du handler, skal du huske følgende ting som f.eks. Hoved, pluk, Adze, karabinhul, skaft, skaftgreb og spids af piolets at vælge imellem. Dette er de grundlæggende komponenter i piolets, som du skal være fortrolig med. Salewa , Petzl , Black Diamond og Black Diamond og Singing Rock er de bedste mærker, hvorfra du kan købe piolets til vandreture!

clouse menu Luk