up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

VAUDE Rygsæk Jura 32L

VAUDE Rygsæk Jura 32L

plus
VAUDE

VAUDE Rygsæk Jura 32L

Produktbeskrivelse VAUDE Rygsæk Jura 32L

Rummelig vandre-rygsæk til dagsture, behagelig, ventileret mesh ryg, integreret regndækning, miljøvenlig fremstilling.

En ægte klassiker! Jura 32 har været vores afprøvede vandreture i flere generationer! Det tilbyder masser af plads til alt hvad du har behov for på en dagstur og er imponerende med dets velorganiserede, slanke udseende.

De innovative Aeroflex-ophængssystemer sikrer fremragende ventilation og stabilitet, uanset hvor du tager det.

Derudover har det et understøttende hoftebælte, praktiske lommer, vandrestangfastgørelse og et integreret regnafdækning.

VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige materialer.

FUNKTIONER:

ErgoShape skulderremme for optimal bevægelsesfrihed letvægts hoftebælte med lynlås med lynlås i låget 2 udvendige lynlåslommer 2 sidestræklommer en pols fastgørelsespunktåbning til hydratiseringssystem akterrem med rørholderklips nøglering integreret, aftagelig regndæk i separat rum .

Hovedstof: 100% Polyester 600 D Polyurethanbelagt Kontraststof: 100% Polyester 600D Maxi Ripstop PU-belagt genbrugt PET-for: 100% Polyamid 200 D Polyurethan-belagt Regnovertræk Ansigt: 100% Polyamid


VAUDE Rygsæk Jura 32L har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine VAUDE Rygsæk Jura 32L, købt hos trekkinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online udendørs butik, hvor du kan finde masser af varer fra VAUDE, færdiggør din ordrer af udendørs varer, altid til de bedste priser.

Funktioner VAUDE Rygsæk Jura 32L

Farve
Sort
Kapacitet
31-40 L
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Struktur
indvendig ramme
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

VAUDE Rygsæk Jura 32L

Jura 32l

-

Alt er i orden, lige hvad jeg havde brug for. God pris og leveringstid.

VAUDE Rygsæk Jura 32L

Multifunktionel

-

Jeg købte det til en dagstur og bjergbestigning ved hjælp af en bjergstue. Komforten ved at bløde luft fra ryggen og pasformen til kroppen er også fremragende. Det er en god rygsæk udtænkt hist og her.

VAUDE Rygsæk Jura 32L

Fin pakkepose

-

Jeg købte Jura 32 til mit barn som fødselsdagsgave. Det ser ud til, at mit barn er virkelig glad for overraskelsen! Tak VAUDE for at have produceret så flot et produkt!

VAUDE Rygsæk Jura 32L

Fremragende

-

Godt design og flot udseende, jeg kan godt lide rygsækken ~ ~

VAUDE Rygsæk Jura 32L

Vaude jura 32l

-

solid og almindelig, kan ikke vente med at bringe den til bjergene

VAUDE Rygsæk Jura 32L

Vaude jura 32l rygsæk

-

Jeg testede rygsækken dagen efter ankomsten, fremragende til dagsture, jeg lagde 3 flasker med 1 liter vand, mad, ponchoer, batterier, kikkert, reservedele, plads tilbage, jeg gik omkring 8 timer i bjergene med ca. 1100 meters højdeforskel, behageligt på skuldrene og behagelig lændestøtte. Jeg er meget tilfreds med købet.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up