up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

plus
VAUDE

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

Produktbeskrivelse VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

Komfortabel vandrerygsæk med sofistikeret affjedringssystem.

Ergonomiske skulderstropper.

Hoftebælte med lynlås.

Miljøvenlig fremstilling.

Funktioner: justerbar netspændingskropskontakt og ventileret rygsystem i en rygsæk ErgoShape skulderstropper for optimal bevægelsesfrihed polstret hoftebælte med lomme separat bundrum aftageligt bundrum separationsvolumen udvideligt med lynlås i frontrum frontlomme med lynlås 2 sidelommer kompressionsstropper en pol fastgørelsespunkt sikkerhed lys fastgørelsesåbning til hydratiseringssystem brystbåndsrem med rørholderclips regn.

Fuldt justerbar, meget rummelig vandringspakke for mere komfort på din næste hyttehopping eller dagstur i bjergene: Det brugervenlige Aeroflex Control-ophængssystem holder din ryg godt ventileret under svedige opstigninger og kører komfortabelt mod ryggen på vej ned igen.

Shifting Back Length System gør det også muligt at justere bagsiden af pakken perfekt til din egen torsostørrelse.

En integreret forlængelse af lynlåsvolumen og en praktisk organisator i frontlommen sikrer fleksibilitet og orden.

Et ekstra gulvarum, der er adskilt fra hovedrummet, kan betjenes udefra og opbevarer vådt regntøj eller om nødvendigt skift af tøj.

Denne rummelige pakke er udstyret med udvendige netlommer, en låglomme, en hoftebæltelomme, hydratiseringskompatibilitet og praktiske kompressionsremme til alsidig pakning.

Wizard 30 + 4 var primært lavet af genbrugsmateriale og har miljøvenlig Eco Finish vandafvisning uden fluorcarboner (PFC).

VAUDE Green Shape-mærket står for miljøvenlige, funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og bluesign®-certificerede materialer.
Hvis du vil købe de bedste Rygsække og kufferter fra VAUDE, har du fundet det bedste sted, trekkinn. Hos trekkinn, har vi kun de bedste mærker, som VAUDE, så du kun får de bedste udendørs, til de bedste priser. Kig selv efter i udendørs og Rygsæk Wizard 30+4L. Bestil nu og modtag dine VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L, inden for et par dage.

Funktioner VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

Farve
Sort
Kapacitet
31-40 L
Køn
Unisex
Alder
Voksne
Struktur
indvendig ramme
Anbefalet Brug
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

God til daglig brug og vandreture

-

Rygsækken er fantastisk. De indvendige detaljer er gode nok til at passe til mit formål med at bære mine daglige ting. Nok lommer og lynlåse. Den mest fantastiske del er den justerbare rygstøtte og Aeroflex Hjælper mig meget med at balancere lastvægten. Det ville være fantastisk, hvis der kan monteres flere lynlåslommer og en funktion, der tillader USB-forlængeropladningskabel at passere igennem og udstyret med batteriopladerlomme.

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

Meget god kvalitet

-

Jeg har modtaget min ordre super hurtigt, og jeg er meget tilfreds med produktet. Den høje kvalitet af finish er bemærket.

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

Meget smuk

-

Fremragende, nu for at gå det.

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

Vaude wizard 30 + 4l rygsæk

-

God og behagelig rygsæk. Den har mange lommer og stor kapacitet. Praktisk til små udflugter og selv til små ferier. En ulempe for mig - at der ikke er en separat lomme til regnslaget.

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

Cool rygsæk

-

Rygsækken er fantastisk. Kvaliteten er smart. Detaljerne er gennemtænkte. Jeg kan især godt lide, at yderlommen er dyb. Min fortid med samme virksomhed og forskydning har ikke sådan en dybde, hvilket førte til et grimt fremspring, når jeg fylder denne lomme. Fuldstændig tilfreds med købet.

VAUDE Rygsæk Wizard 30+4L

Velegnet til kvinder

-

Ideel til kvinder, skulderstropperne er ikke ekstremt brede som i andre mærker, der gør det meget behageligt, det har længdejusteringer og rygplads til ventilation. I alt unisex. Velegnet til kvinder. Indeholder regnbeskyttelsespose

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up