up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

X-BIONIC Bukser Effektor 4.0 Precuperation

X-BIONIC Bukser Effektor 4.0 Precuperation

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Bukser Effektor 4.0 Precuperation

Produktbeskrivelse X-BIONIC Bukser Effektor 4.0 Precuperation

X-BIONIC® EFFEKTOR 4.0 PRECUPERATION PANTS er konstrueret til at tage din præstation til næste niveau.

Mens du sover, arbejder dine muskler.

De reparerer den skade, du har påført dem, mens du træner og vokser natten over.

Precuperation-skjorten bruger den patenterede X-Bionic® Partialkompression®-teknologi sætter et nyt benchmark inden for kompressionsteknologi.

I modsætning til konventionel kompressionsteknologi spredes trykket over ribberne, hvilket efterlader plads imellem for at tillade afkøling.

Precuperation Pants giver dine muskler mulighed for at regenerere natten over, hvilket reducerer risikoen for skader, mens du træner næste dag.

Den ekstra fordel ved Partialkompression® er, at din krop mister mindre sved og værdifulde mineraler, hvilket holder dig hydreret og i en bedre form, når du vågner næste morgen.
Er du helt vild med udendørs? Få din X-BIONIC Bukser Effektor 4.0 Precuperation og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med X-BIONIC. Glem ikke vores store udvalg i Herretøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Bukser varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner X-BIONIC Bukser Effektor 4.0 Precuperation

Sæson
Alle sæsoner
Længde
Lang
Farve
Sort
Funktioner
Termiske
Form for bukser
Sporty

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up