up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

X-BIONIC Langærmet T-Shirt Inven4.0 Run Speed

X-BIONIC Langærmet T-Shirt Inven4.0 Run Speed

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Langærmet T-Shirt Inven4.0 Run Speed

Produktbeskrivelse X-BIONIC Langærmet T-Shirt Inven4.0 Run Speed

X-BIONIC® INVENT® 4.0 RUNNING SPEED SHIRT LANGÆRMER HERRE gør det nemt for dig at vinde på enhver løbebane.

Den nye 4.0-generation er den første med Retina® ultra-high definition-kvalitet for maksimal nøjagtighed af funktionalitet.

Det legendariske patenterede 3D Bionic Sphere® System spiller en afgørende rolle i den løbende klimaregulering med en formoptimeret overflade på brystet og en udvidet zone på ryggen.

Det køler, når du sveder og varmer, når du er kold.

Forstørrede Sweat Traps® afbalancerer temperaturen gennem præcist målrettet fordampning, og nyreribbene indsat i det tætte strikkede stof isolerer samtidig det følsomme nyre- og bækkenområde.

For endnu mere velvære, når du løber lange distancer, maksimerer det innovative snit bærekomforten: den højere udskårne linning med IDEO-taljebånd og skulder-flexzonen i skulderområdet er blandt de meget elastiske materialestrukturer, der forbliver i form med hver bevægelse og forhindre hudirritationer forårsaget af irriterende gnidninger.
På udkig efter X-BIONIC Langærmet T-Shirt Inven4.0 Run Speed? Kig ikke mere! trekkinn tilbyder et stort udvalg i T-shirts modeller. Opdag vores nye Herretøj tilbud, hos trekkinn. Lavet af X-BIONIC, dette T-shirts produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner X-BIONIC Langærmet T-Shirt Inven4.0 Run Speed

Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Funktioner
Stretch
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

X-BIONIC Langærmet T-Shirt Inven4.0 Run Speed

Top kvalitet

-

Fantastisk som altid. Perfekt styring af sved og kropstemperatur.

X-BIONIC Langærmet T-Shirt Inven4.0 Run Speed

Artikler af meget høj kvalitet, fremragende service og levering til tiden

-

Den bedste T-shirt, jeg nogensinde har brugt, superjusterbar, 5-stjernet komfort, ergonomisk perfekt og meget smukt tøj

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up