up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Produktbeskrivelse X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Mærk den beroligende effekt af lettere og samtidig meget funktionelt højteknologisk undertøj.

Med deres moderate kompression opfylder X-BIONIC® ENERGIZER 4.0 PANTS MÆND alle ønsker fra krævende vintersportsentusiaster, som ønsker at drage fordel af enestående bærekomfort og præstationsoptimerende termoregulering på samme tid.

Den nye 4.0-generation er den første, der har Retina® ultra-high definition-kvalitet for enestående nøjagtighed af funktionalitet.

Resultatet er et ultra-tæt strikket stof, der integrerer 13 yderst effektive teknologier.

Funktionelle zoner med temperaturkompenserende og beskyttende effekt er placeret præcist og understøtter din præstation på kølige vinterdage, uden at du føler dig indsnævret.

Det legendariske patenterede 3D Bionic Sphere®-system med ThermoSyphon®-teknologi er mere kraftfuldt end nogensinde: Komplekse 3D-strukturer og Y-formede elementer maksimerer luftudvekslingen, kølig, når du sveder, og varm, når du er kold - nu hurtigere og mere effektiv end nogensinde før.

Funktionelle zoner såsom Innerlap AirConditioning Zone® på indersiden af lårene og Sweat Traps® til målrettet håndtering af overskydende sved regulerer temperaturen og øger ydeevnen.

ExpansionKnee ved knæleddet sikrer optimal klimakomfort og giver samtidig fuld bevægelsesfrihed.
Vent ikke med at købe din X-BIONIC Tæt Energizer 4.0! Hos trekkinn alle vores Herretøj produktor, er med fabriksgaranti fra X-BIONIC. Køber du i vores online udendørs butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores udendørs fællesskab. Bestil dine X-BIONIC Tæt Energizer 4.0 nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Længde
Lang
Farve
Sort
Funktioner
Stretch
Produkttype
Tights

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Bukser

-

Jeg tog størrelsen M. Min højde er 188 cm, bukserne er lidt korte. Jeg kan godt lide, hvordan det passer, det mærkes ikke på kroppen, behagelige fornemmelser

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Bøde

-

Fremragende termisk undertøj af medium kompression. Stort set usynlig på kroppen. Førstehåndsindtryk, når du løber i minus 5: det leder fugten godt og holder på varmen.

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Rewie

-

Meget godt

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Gode ting

-

X-Bionic overgår virkelig mine forventninger. Blødt, behageligt stof, god kompression. Fantastisk lugt, som er ret underlig, men dejlig at føle. Ser frem til at prøve det under skiløb! Jeg fandt ud af min størrelse på webstedet via formularen, og den passer perfekt. Desværre tog levering 17 dage mod 7-10 dage er erklæret.

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Godt produkt

-

I mig er størrelse L lidt stor, og på toppen er L perfekt.

X-BIONIC Tæt Energizer 4.0

Xbionic energizer

-

Fantastisk produkt. Erstattet ældre version af energigiveren, og dette er bestemt forbedret!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up