up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Zamberlan

Zamberlan

Afdelinger

Alle ( Zamberlan )

Om Zamberlan

Zamberlan er et anerkendt italiensk skomærke, der er kendt for sit engagement i at skabe højkvalitetsstøvler og sko til outdoor-entusiaster. Grundlagt i 1929 af Giuseppe Zamberlan i den italienske by Pievebelvicino har virksomheden en rig arv med håndværk af holdbare, komfortable og stilfulde sko til vandring, bjergbestigning og andre udendørs aktiviteter. Zamberlan's hundredårige arv er bygget på et fundament af traditionelt håndværk, innovation og en dyb passion for det store udendørs.
Zamberlan er et mærke med en fortællende historie om at skabe topklasse outdoor-fodtøj. Med et engagement i kvalitet og en passion for udendørslivet så er Zamberlan's støvler, vandrestøvler, mænds og kvinders sko og vandresokker betroet af outdoor-entusiaster verden over. Uanset om du klatrer en bjergtop, vandrer gennem en skov eller blot udforsker dine lokale trails, sikrer Zamberlan at dine fødder er udstyret med det bedste i komfort, beskyttelse og stil.

Zamberlan Crafting Quality Footwear for Outdoor Adventures

Zamberlan støvler er et vidnesbyrd om italiensk håndværk og et dybt forståelse af kravene til udendørs eventyr. Disse støvler er omhyggeligt konstrueret for at give exceptionel komfort, holdbarhed og støtte. Uanset om du er på trekking gennem ujævnt terræn eller udforsker ørkenen, er Zamberlan støvler designet til at holde dine fødder komfortable og beskyttet. Zamberlan's vandrestøvler er udformet til præstation på stien. De tilbyder fremragende trækkraft, vandtæthed og stabilitet, hvilket gør dem til ideelle ledsagere til vandrere af alle niveauer. Zamberlan's engagement i kvalitet sikrer, at deres vandrestøvler kan modstå de hårdeste forhold.

Zamberlan mænds sko omfatter et bredt udvalg af stilarter og funktioner, fra vandring og bjergbestigning til casual og urban bæring. Hver par er designet med samme omhu for detaljer og holdbarhed, der definerer mærket. Uanset om du er på vej til et vildmarkseventyr eller udforske byens gader, har Zamberlan dig dækket. Zamberlan forstår vigtigheden i at give kvinder fodtøj tilpasset deres behov. Deres kollektion af kvindesko tilbyder en blanding af stil og funktionalitet, med muligheder for vandring, trekking og daglig brug. Zamberlan kvinders sko er designet til at give den perfekte pasform og komfort til daglige aktiviteter.
En komfortabel vandretur starter med det rigtige sokker, og Zamberlan tilbyder et udvalg af vandresokker designet til at forbedre din udendørs oplevelse. Disse sokker er fremstillet af tekniske stoffer, der wicker fugt, giver polstring og minimerer friktion. Zamberlan's vandresokker er et essentielt komponent i en vellykket og behagelig trek. Så gør dine fødder hyggelige og komfortable, mens du går, løber eller endda trekker i bjergene med større lethed.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk