up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

plus

Tuotekuvaus

Saat sinut kiertämään ja valmiina lähtemään! Täydellinen 3 vuodenajan teltta vaellus- ja retkeilymaailmaan. Hyvin tuuletettu ja syvennys. Kestävä ulompi teltta on valmistettu säänkestävästä PU-pinnoitetusta polyesteristä, joka voi nousta alas kaatosateessa ja pitää sinut hyvin tuuletuksen sisäpuolella. Lisätapin ratkaisu luo enemmän jalkatilaa ja lisää teltojen tuulen vakautta.

Ominaisuudet:

3 vuodenaikaa (lumettomina kuukausina)

helppo asentaa

hyvä ilmanvaihto

1 sisäänkäynti

1 eteinen

optimoidut tilat tarjoavat kallistetut telttipylväät jalka-alueella ja ylimääräiset nastat taulukkolevyssä

tuuletus, joka on suojattu sateelta, voidaan säätää vetoketjun avulla

Tekniset tiedot:

Flysheet: 100% polyesteriä; 75 D polyuretaanipäällystetty 3 000 mm;

Sisäinen teltta: 100% polyesteriä; 68 D; Lattia: 100% polyamidia;

70 D polyuretaanipäällystetty 5 000 mm.

Vaellus, vaellus

Pakkauskoko: 55 x 20 cm

Kokonaispaino: 2750,00 g

tekniikka:

Pyrimme kaikkien työntekijöiden hyviin työoloihin ja palkkoihin. Olemme Fair Wear Foundationin (FWF) jäsen ja olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työoloja kaikissa tuotantolaitoksissamme. Seuraamme näitä olosuhteita säännöllisesti. VAUDE on saavuttanut johtajan aseman, FWF-jäsenyyden korkeimman aseman.

PVC vapaa

VAUDE-merkintä "PVC-vapaa" tarkoittaa, että tämä tuote on valmistettu 100%: sta PVC: stä (polyvinyylikoridi). PVC sisältää suurelta osin pehmittimiä (ftalaatteja), joita pidetään haitallisina terveydelle. Lue lisää "PVC: stä ilmaiseksi".

4-suuntainen sisäänkäynti vetoketjulla

Stormcord-keräin guylinesille

Laadukkaat telttipylväät tuotemerkin valmistajalta Yunanilta

Vedenpitävä teippi

Suihku sateella suojattu ilmanvaihto. Säädettävä 4-tieliikenteen vetoketjulla.

Piirretty eteenpäin suunnattu kupolirakenne, joka on optimoitu tilaa ja painoa varten, kevyiden telttojen faneille. Vaikka jalka-alue pysyy alhaisena, pää ja apse-alue ovat istumakorkeudella.


Tilaa nyt oma :sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita :n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä :nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 0 $. Suuresta tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up