up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

plus

Tuotekuvaus

Monipuolinen nelihenkinen teltta, jossa on laajennettu eteinen kaikkiin sääolosuhteisiin, kattava sääsuoja kaikkina vuodenaikoina ja tilavat eteiset, erittäin tuulenpitävä, nopea pystyttää ja ottaa alas, ympäristöystävällinen valmistus.

Vankka ja talvenkestävä ulkomajoitus! Silloinkin, kun sää todella merkitsee liike-elämää, Mark XT 4P tarjoaa kaiken sääsuojan, jota tarvitset nukkumaan yöllä.

Se ei ole vain tukevat, kestävät DAC-telttatangot, jotka on valmistettu korkealaatuisesta AL 7001 -alumiinista ja jotka suojaavat sinua myrskyltä, mutta myös vapaasti seisova, myrskynkestävä rakenne ja telttakärjen kattavuus.

Klassinen Mark-tekniikkamme takaa, että neljällä ihmisellä on runsaasti tilaa liikkua, tarpeeksi tilaa varusteilleen, sateenkestävä ilmanvaihto ja mukava mikroilmasto teltan sisällä.

Mark-teltta ei vain olisi Mark, jos sitä ei pystyttäisi pystyttämään välähdyksessä - käytännöllisten joustavasti kiinnitettävien ulkoteltatankojen ja lentotelttataskujen ansiosta.

Napoja ei tarvitse kiertää holkin läpi! Lisäksi ulkoteltan ja pylväiden välinen joustava yhteys kompensoi automaattisesti voimakkaiden tuulenpuuskien vaikutukset.Se pitää kaiken mukavana ja kuivana myös huonolla säällä, siinä on myös kylpyammeen lattia ja Mark XT 4P: n kolme sisäänkäyntiä ja suuri XT-eteinen tarkoittaa vähemmän aikaa, että kompastuu toisiinsa päästyään ja ulos.

Toinen etu suuresta eteisestä: Ruokailuun ja viettämiseen ystävän kanssa on paljon tilaa.

VAUDE Green Shape -etiketti tarkoittaa ympäristöystävällisiä ja toimivia tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

OMINAISUUDET:

Klassisen Mark-teltan iskunarun rakennesuunnittelulla 1 erittäin tilava eteinen 3 sisäänkäyntiä, jotka on helppo asentaa Ikkunan tuuletusaukko: täysin säädettävissä teltan sisäpuolelta suljettavien tuuletusaukkojen takana matalalla leikatulla esitteellä, estää muurahaishappoa kestävän lumen ja pölyn laminoidun lattian.

Perhosarkki: 100% polyamidia 40 D Ripstop molemmin puolin silikonipäällystetty 3000 mm Sisäteltta: 100% polyamidia 40 D ripstop-lattia: 100% polyamidia 40 D Ripstop termoplastista polyuretaania laminoituna 10 000 mm.
Suunnitteletko :n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi trekkinn:n, ulkoilukaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 0 $, ainoastaan rajoitetun ajan! trekkinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia -tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla ulkoilu tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up