up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

plus
Aku

Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

Tuotekuvaus Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

Nuoret, hienostuneet ja kevyet jalkineet kaupunkikäyttöön, matkailuun ja vapaa-aikaan luonnon kanssa.

Sitä valmistetaan Euroopassa AKU:n omistamissa tehtaissa.

100 % tuotteen komponenteista on jäljitettävissä.

Tälle uudelle Bellamont III -versiolle on ominaista materiaalien käyttö, joka soveltuu ympäristövaikutusten rajoittamiseen:

Vuori on Gore-Tex-laminaattia, jossa on 99 % kierrätettyjä lankoja, Vibram® N-Oil -ulkopohjaseos on valmistettu yli 90 % öljyvapaista ainesosista ja väreistä, jotka on saatu luonnollisista pigmenteistä, uusi Italiassa valmistettu R-EVA-välipohja sisältää 20 % kierrätysmateriaalia.


Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Aku:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Aku:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten kengät kategorioista ja tutustu laajaan Naisten kengät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

Teknologiat
Kyllä, gore-texillä
Väri
Beige
Ominaisuudet
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Kaupunki

Tecnologias Aku Vaelluskengät Bellamont III Suede Goretex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up