up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

plus
Aku

Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

Tuotekuvaus Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

Nopea vaelluskenkä dynaamiseen toimintaan, sopii maastoseikkailuihin, joissa vaaditaan pitoa, suojaa ja korkeaa iskunvaimennusta.

Vibram Traction Lug -pohja, jossa on Megagrip ja High Cushion sekä High Rebound EVA -välipohja, tarjoavat uskomattoman pidon ja iskunvaimennuksen.

Siinä on Dynamic Fit -tekniikka, joka mukauttaa dynaamisesti saappaan kantapään jännityksen luonnolliseen askeleeseesi mukavuuden ja vakauden lisäämiseksi, ja AKU Elica Natural Stride System edistää biodynaamista tehokkuutta.

Saatavana myös miesten versiona tietylle miesten jalkapohjan anatomialle.

-OMINAISUUDET:

- Korkeus: - Matala.

-Päällinen:- tekstiili/hitsattu PU-kalvo.

-Ylempi suoja:- HITSATTU PU-KALVO.

- Vuori: Gore-Tex ®.

- Pohja: - Vibram Flight Traction Lug.

-Kiila: - Kaksinkertainen tiheys EVA.

-Paino (pari):- 600 g.
Etsitkö Aku-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex:a? trekkinn:sta, löydät täyden Naisten kengät tuotekokoelman ja ulkoilu tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme trekkinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin ulkoilutarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

Teknologiat
Kyllä, gore-texillä
Väri
Harmaa
Ominaisuudet
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Tecnologias Aku Vaelluskengät Flyrock Goretex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up