up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II

plus
Aku

Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II

Tuotekuvaus Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II

NS 564 SPIDER II on alun perin suunniteltu Yhdysvaltain laivaston sinettien ja vihreiden barettien erikoisjoukkoille, tarkistettuna varvasten täydellisellä kumisuojauksella. NS 564 SPIDER II on monikäyttöinen erittäin hengittävä saapas, jolla on erinomainen tuki, vakaus ja iskunvaimennus. Suositellaan myös poliisin erityisyksiköille. Erityisesti suunniteltu Vibram®-sekoitus tarjoaa optimaalisen pidon jopa märillä pinnoilla ja tilanteissa, joissa vaaditaan äärimmäistä kiinnittymistä ja täydellistä hallintaa. Täydellinen kuljetettaessa raskaita tavaroita tai suorittamalla raskaampia tehtäviä.

Tekniset tiedot:

Yläosa: mokkanahka vedenpitävä 1,8 mm / ilma 8000®

Yläsuoja: bycast rand

Vuoren kuvaus: sanifit

Ulkopohja: vibram® hämähäkki

Välipohja: leikattu eva

Kesto: 4 2mm nylon + eva (pehmeä)

Pohjallinen: mukautetut imit

Paino (gr. 1,2 paria): 480

Technologies:

Air 8000:

AIR 8000® on AKU: n patentoima tekniikka, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen verenkierron, pitämään jalat kuivina ja mukavina ulkoilma-aktiviteettien aikana ja varmistamaan optimaalisen suorituskyvyn myös äärimmäisissä lämpötiloissa

Vibram ® -pohja:

Saappaissamme käytetään Vibram®-pohjaa, joka valittiin sen vakaammalle alustalle, syvälle itsepuhdistuville korvakkeille ja positiiviselle kantapään jarrulle, joka lisää pitoa laskeutuessa.


Tunnetko jo kaikki Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II:n ominaisuudet? trekkinn:ssa, valikoimme ulkoilutuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Miesten kengättuotteita, tsekkaa koko Saappaat valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Aku, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien ulkoilu asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II

Väri
Harmaa
Korkeus saappaat
Keskimääräinen
Ominaisuudet
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus
Suositeltava Käyttötarkoitus
Hunting

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II

Hyvä ostos

-

Nämä olivat lahja ja vastaanottaja rakastaa niitä ehdottomasti

Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II

Yläosa

-

Tuote testattu työn aikana, taktinen käyttö. Artikkeli on erinomainen kaikilta osiltaan, materiaaleiltaan, saumoiltaan, se näyttää melkein käsintehdältä tuotteelta. Mukavuus on erinomainen, pito on aina täydellinen. Ainoa kritiikki nauhojen lopullisista koukkuista, rengastyypistä: ne ovat meluisia eivätkä kovin älykkäitä, mieluummin pikakoukut. Kaiken kaikkiaan se on poikkeuksellinen tuote, joka sopii niille, joiden on käytettävä niitä huollossa.

Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II

Asiakaspalvelut

-

Saappaat kestivät kaksi päivää ennen kuin pitsipidin tuli pois kengältä. Siitä lähtien olen ollut palautusprosessissa, joka on järkyttävää alusta loppuun. Se on kulunut yli kolme viikkoa ja sain viestin, jossa sanotaan, että saappaat ovat nyt palanneet valmistajiin päättämään, onko saapuva viallinen. Tämä on järkyttävää palvelua ja Euroopan kuluttajalakeja vastaan. Shocking asiakaspalvelut!

Aku Vaelluskengät NS 564 Spider II

.

-

lämmin ja mukava

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up