up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

plus
Aku

Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

Tuotekuvaus Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

Historiallisen Rock-mallin perillinen, josta se on saanut tyypillisen jalkaterän rakenteen suojanauhalla, joka kietoo ja suojaa välipohjaa sisäalueella, tämä tekninen lähestymistapa ja kevyt kiipeilykenkä sopii ihanteellisesti via ferrataan ja retkille vuoristopoluilla.

Uusi kaksinkertainen nyöritys Dual Fit System mahdollistaa istuvuuden mukavuuden ja tarkkuuden säätämisen eri käyttövaiheissa: perinteinen pitsi maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi kävellessä ja nopea nyöritys, joka lisää herkkyyttä kiipeilyvaiheessa.

Vibram Approcciosa -pohja korkean suorituskyvyn Megagrip-yhdisteellä tarjoaa maksimaalisen pidon erityisellä kiipeilysuunnittelulla.

Saatavana myös naisten versio, joka sopii tiettyyn naisen plantaarianatomiaan.

OMINAISUUDET:

- Korkeus: Keskim.

-Päällinen: Sekoita nahkaa/tekstiiliä.

- Yläsuoja: kumi.

- Vuori: Gore-Tex®.

- Pohja: Vibram Approcciosa Meagrip.

-Kiila: kaksinkertainen tiheys EVA + PU.

-Paino: (pari)800.
Tällä hetkellä, Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex tuotetta on saatavilla trekkinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Aku-merkkisiin ulkoilu tuotteisiin, joita ulkoilu verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Kengät kokoelman malleilla. trekkinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Naisten kengät-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat ulkoilu-tuotteet.

Ominaisuudet Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

Teknologiat
Kyllä, gore-texillä
Väri
Vihreä
Ominaisuudet
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Tecnologias Aku Vaelluskengät Rocket Dfs Goretex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up