up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex

plus
Aku

Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex

Tuotekuvaus Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex

Jalkineet moniin maasto-aktiviteetteihin, täydelliset kevyeen retkeilyyn ja vaellukseen tai nopeasti liikkumiseen vuorilla täydellisen mukavuudella. Erittäin kevyt, hengittävä ja dynaaminen tuki kengän ylä- ja pohjassa, entiset puussa käsitellyt laakeriholkit, mikä eliminoi ompelemisen. Pohjapinta on kehitetty ainutlaatuisella Aku Elica Natural Stride -järjestelmäteknologialla sen biodynaamisen tehokkuuden optimoimiseksi. Askelmat ovat Vibram® Selvatica Megrip -kappaleita, joiden optimoitu pinta on kosketuksissa maanpinnan kanssa, jotta vetokyky olisi parempi. Ortholite® -mikrobit ja hengittävät pohjalliset, optimaalinen iskunvaimennus. Saatavana myös naisversiona.
Tekniset tiedot:
Yläosa: Air8000® + hitsattu Pu-kalvo
Yläsuoja: kumi
Vuori Kuvaus: Gore Tex® Extended Comfort
Ulkopohja: Vibram® Selvatica Megagrip
Välipohja: Injektoitu Eva
Kestävä lauta (jäykkyys): 2,0 mm polypropeeni + Eva Microporosa (joustava)
Pohjallinen: Ortholite® Hybrid, osittain kierrätetty
Naisten paino (ryhmä ½-pari): 360
tekniikka:
Air 8000®:
Tämä on ensimmäinen ylempiä rakennustekniikoita koskeva tekniikka, jonka Aku kehitti ja patentoi jo vuonna 1991 lisäämään vuoristokenkäjen hengittävyyttä. Laboratoriotestit vahvistavat, että ylellisellä Aku Air 8000® -järjestelmällä valmistettu päällinen tarjoaa jopa 11,5 kertaa suuremman hengittävyyden kuin Gore Tex®: n tunnistamat normaalit standardit. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin, Aku Air 8000® -järjestelmä on edelleen yksi leikattuimmista tekniikoista, joka tarjoaa erinomaisen hengittävyyden vuoristokenkissä.


Tutustu nyt kaikkiin Naisten kengät tuotteisiimme, jotka löydät trekkinn:sta, kuten Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex. Osta nyt Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex ja säästä paljon puhdasta rahaa Kengät tuotteista. Lisäksi, Aku-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että ulkoiluverkkokaupastamme voit löytää Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? trekkinn:n Naisten kengät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex

Teknologiat
Kyllä, gore-texillä
Väri
Violetti
Ominaisuudet
Vesitiivis
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Tecnologias Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Aku Vaelluskengät Selvatica Goretex

Kävelevät kengät

-

Nämä ovat todella mukavia ja näyttävät hyvältä, nopea toimitus ilman hikkaa.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up