up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

plus
Arva

Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

Tuotekuvaus Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

Evo4 ei esittelyä kaipaa! Tämä laite toimii hyvin sekä uusien että kokeneiden backcountry-harrastajien käsissä, jotka etsivät helppokäyttöistä Avalanche-lähetin-vastaanotinta.

Evo-tarina jatkuu upouudella Evo4:llä. Uuden suunnittelun, todellisen merkintätoiminnon ja uuden LCD-näytön ansiosta tämä tunnettu laite on remontissa. Se on parempi ja tehokkaampi kuin koskaan ennen. Uusi Evo4-näyttö hyödyntää Neon innovaatioita, ja se on intuitiivisempi ja mahdollistaa etsintään osallistuneiden uhrien määrän nopean tunnistamisen. Tämä majakka täydentää ominaisuudet ryhmätarkistustoiminnolla ja klassisella klipsillä turvallisen järjestelmän takaamiseksi. Tämä majakka on edullinen, vaivaton lumiharrastajille, jotka tulevat takamaille.


Ominaisuudet:

- Signaali: digitaalinen
- Hakukaistanleveys: 40 m
- Automaattinen tarkistus: Ok
- Ryhmän tarkistus: Ok
- Merkintätoiminto: Ok


Tekniset tiedot:

- Antennit: 3
- Mutiple Victim Indikaatio: 3+


Tekniikka:

Ryhmätarkastus:
- Ryhmän tarkistustoiminnon avulla voit helposti tarkistaa, onko jokaisella ryhmäsi jäsenellä majakka lähetystilassa. Ryhmätarkistustoiminto mahdollistaa laitteen tarkan haun, jolloin voit tarkistaa ryhmäsi jäsenet yksilöllisesti yhden metrin etäisyydeltä.

Merkintätoiminto:
- Kun uhri on löydetty, merkkitoiminto antaa sinun jättää huomiotta heidän signaalinsa ja keskittyä muiden uhrien etsimiseen. "merkitty" uhrin signaali ei ole enää ilmaistu etsintäajan loppuvaiheessa.

Leike turvalliseksi:
- Klipsi turvalliseen konseptiin: Heti kun laitat lähetin-vastaanottimen päälle ja kiinnität hihnan, se aktivoituu automaattisesti ja aloittaa lähetyksen. Tämä helppo ja kätevä tapa varmistaa, että laitteesi on lähetystilassa, lisää kaikkien turvallisuutta ajaessasi takamaahan tai rinteen ulkopuolelle.
Onko Arva Majakka Evo4 Clip For Safe etsimäsi tuote? trekkinn:sta löydät kaikenlaisia Lumivyörymajakat ja lähetinvastaanottimettuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Arva on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet ulkoiluverkkokaupasta.

Ominaisuudet Arva Majakka Evo4 Clip For Safe

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up