up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Avenli Ilmatäytteiset Patjat Double Flocked With Integrated Foot Pump

Avenli Ilmatäytteiset Patjat Double Flocked With Integrated Foot Pump

plus
Avenli

Avenli Ilmatäytteiset Patjat Double Flocked With Integrated Foot Pump

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Avenli Ilmatäytteiset Patjat Double Flocked With Integrated Foot Pump

Double Flocked -matto integroidulla jalkapumpulla.

Paisuneet mitat:

191x136x22.

Deflatoidut toimenpiteet:

190x138x9.
Avenli Ilmatäytteiset Patjat Double Flocked With Integrated Foot Pump:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Puhallettavat patjattuotteita Leirintä ja telttailu kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Avenli-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Avenli on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Avenli Ilmatäytteiset Patjat Double Flocked With Integrated Foot Pump

Väri
Kirkas

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up