up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond Kiinnityskoukku Mini Wire

plus
Black diamond

Black Diamond Kiinnityskoukku Mini Wire

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Black diamond Kiinnityskoukku Mini Wire

MiniWire on suunniteltu kevyelle ja nopealle kiipeilijälle, joka laskee jokaista grammaa. Se on kevyin, täysin toimiva karabinaatti Black Diamond -sarjassa. MiniWire on täydellinen minimoimaan paino pitkillä perinteisillä tai alppireiteillä. Kestävä muotoilu, moderni muotoilu, kuumakäsitelty kevyt rakenne ja optimoitu nenän geometria helppoon leikkaamiseen / purkamiseen. Mene iso, mene MiniWire.
Ominaisuudet:
Kevyin täysin toimiva Black Diamond -karabiini
Kuuma taottu rakentaminen
Nenän geometria mahdollistaa tehokkaan leikkaamisen / irrottamisen


Haluatko lisää ulkoilu tuotteita Black diamond:lta? trekkinn:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, kuten Black diamond Kiinnityskoukku Mini Wire. Tällä hetkellä Black diamond Kiinnityskoukku Mini Wire on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki ulkoiluvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Black diamond Kiinnityskoukku Mini Wire

Väri
Keltainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Black diamond Kiinnityskoukku Mini Wire

Karabiini ystäville

-

Olen samaa mieltä Ferranin kanssa: "Erinomainen laatu, superkevyt 23 gr, toisin kuin aikaisemmissa malleissa, niissä on hieman karkea kosketus, mikä helpottaa niiden poimintaa. Nämä karabiinit on tarkoitettu perinteiseen kiipeilyyn ja vuorikiipeilyyn, ja ne on tarkoitettu pääasiassa asetettaviksi Ystävät ja niiden tunnistaminen värin perusteella (kavereilla on sama väri kuin sulkurenkaalla). 100 % suositus"

Black diamond Kiinnityskoukku Mini Wire

Minilankakarabiini

-

Erinomainen laatu, erittäin kevyt paino 23 g, toisin kuin aiemmissa malleissa, niillä on hieman karkea kosketus, mikä helpottaa niiden noutamista. Nämä perinteiset kiipeily- ja vuorikiipeilymahdollisuudet tarkoittavat, että nämä karabiinit on tarkoitettu pääasiassa sijoittamaan Ystäville ja pystyäkseen tunnistamaan heidät väreillä (ystävät ovat samanvärisiä kuin karabiini). 100% suositeltava

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up