up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Black diamond Nopea Arvonta Hot Forge Hybrid 12 Cm

plus
Black diamond

Black Diamond Nopea Arvonta Hot Forge Hybrid 12 Cm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Black diamond Nopea Arvonta Hot Forge Hybrid 12 Cm

Uusi päällä oleva ilmainen HotForge-näppäinlukkokarabinaari ja uudelleensuunniteltu kevyt, helppo leikkaava klassinen HotWire -karabiini
Pohja, joka on värillinen visuaaliselle kiipeilykohteelle, Black Diamond HotForge Hybrid Draw yhdistää tasaisen leikkautettavuuden ja langattoman portin toiminnallisuuden. 18 mm: n polyesterikoiraristikko ei ole vain kestävä ja helppo tarttua, vaan siinä on Straitjacket-insertti pitämään pohjapanssari optimaalisessa leikkausasennossa.


Ominaisuudet:

Uusi HotForge päällä ja uudelleensuunniteltu HotWire-lankaportti alaosassa
Värillinen pohjainen HotWire-karabiini visuaaliseen kohteeseen kiipeilyä varten
Snag-ilmainen näppäinlukon yläosastin helppoon pultin leikkaamiseen
Varustettu 18 mm: n polyesterikoiranristalla Straitjacketilla
Tällä hetkellä, Black diamond Nopea Arvonta Hot Forge Hybrid 12 Cm tuotetta on saatavilla trekkinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Black diamond-merkkisiin ulkoilu tuotteisiin, joita ulkoilu verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Jatkot kokoelman malleilla. trekkinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Kiipeilyvarusteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat ulkoilu-tuotteet.

Ominaisuudet Black diamond Nopea Arvonta Hot Forge Hybrid 12 Cm

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Black diamond Nopea Arvonta Hot Forge Hybrid 12 Cm

Bd hotforge hybridi pikaveto

-

Todella elegantti. Pidän erityisesti porttien yhdistelmästä.

Black diamond Nopea Arvonta Hot Forge Hybrid 12 Cm

Hyvä tuote

-

Loistava tuote ja hyvä vastine rahalle.

Black diamond Nopea Arvonta Hot Forge Hybrid 12 Cm

Musta timantti pikaveto

-

Brutaali, ei enempää. Suosittelen heitä, jos pidät erityisesti tämän tuotemerkin materiaalista. Näyttää myös siltä, että sillä on erinomainen käyttöikä. Erittäin onnellinen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up