up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Black Diamond

Kiipeilyvarusteet

Kiipeilyvarusteet

Reput

Reput

VALAISTUS

VALAISTUS

Puolalaiset

Puolalaiset

Jalkineet

Jalkineet

Vaatetus

Vaatetus

Osastot

Elektroniikka

Kiipeilyvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Leirintä Ja Telttailu

Makuupussit

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Reput Ja Matkalaukut

Suojaukset

Teltat

Tuotemyynti

Vaellusvarusteet

Valaistus

KAIKKI( Black Diamond )

Black diamond

Black Diamond aloitti toimintansa valtavalla hiihto- ja vuorikiipeilyalalla vuonna 1957. Työntekijöiden omistautuminen ja kova työ ovat auttaneet saavuttamaan asetetut tavoitteet lyhyemmässä ajassa. Black Diamond tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka ovat välttämättömiä aina, kun suunnittelet hiihtoa ja kiipeilyä. Jos rakastat kiipeilyä, patikointia, vaellusta, retkeilyä ja hiihtoa, olet oikeassa paikassa. Hanki parhaat retkeilyvaatteet, reput, käsineet, kengät ja asusteet edullisin hinnoin.

Jos haluat harjoitella kiipeilyä, tutustu Black Diamondin tarjoamiin varusteisiin. Sinua suojaavan Black Diamond -kypärän , valjaiden ja Momentum-kiipeilykenkien ansiosta kiipeilysi on turvallisempaa.

Black Diamond -vaelluskengistä on tulossa yhä suositumpia eleganssinsa ja tyylinsä ansiosta. Kaikilla varusteilla, kuten krampit, jääkirjeet, hanskat ja sauvat, hiihto tai patikointi lumisilla alueilla on miellyttävämpää valloittaa vuorten huipulle.

clouse menu Sulje