up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Black Diamond

KIIPEILYVARUSTEET

KIIPEILYVARUSTEET

Reput

Reput

VALAISTUS

VALAISTUS

puolalaiset

puolalaiset

naisten vaatteet

naisten vaatteet

MIESTEN vaatteet

MIESTEN vaatteet

Osastot

Elektroniikka

Kiipeilyvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Leirintä ja Telttailu

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Reput ja Matkalaukut

Suojaukset

Teltat

Tuotemyynti

Vaellusvarusteet

Valaistus

KAIKKI( Black Diamond )

Black diamond

Musta timantti on tunnettu yritys vuorikiipeilyyn ja ulkoiluun liittyvässä teollisuudessa. Se aloitti työnsä vuonna 1957 vuorikiipeily- ja laskettelukompaniana. Lyhyessä ajassa tämä teollisuus on saavuttanut asettamansa tavoitteet ja päämäärät ahkeran ja sitoutuneen työvoimansa ja henkilöstönsä ansiosta. Se tarjoaa laajan kokoelman tarvittavia tuotteita ja esineitä, jotka ovat tärkeitä, kun ihmiset päättävät kiivetä tai lasketteluun.
Se on täydellinen paikka ostaa tuotteita niille, jotka rakastavat retkeilyä, telttailua, vuorikiipeilyä, vaeltamista ja laskettelua. Tämä tuotemerkki tarjoaa parhaat tarvikkeet ja vaatteet edulliseen hintaan. Jos rakastat ja päätät kiivetä, voit ottaa mukaasi useita varusteita, kuten kypärät, varusteet ja vaatteet turvallisuuden takaamiseksi Musta timantilta. Musta timantin kehitykset johtavat kirkkaaseen ja lupaavaan tulevaisuuteen laskettelijoille ja vuorikiipeilijöille ympäri maailman.

Musta timantin tuotteet ja varusteet

Musta timantin varusteet voivat kestää vuorten ympäristöjen olosuhteita. Tuotemerkki suunnittelee tuotteitaan kestämään kiipeily- ja lasketteluvaatimuksia. Musta timantin kypärälamppu on laadukas ja luotettava ulkoiluun. Niitä on täydellinen, jos kiipeilet matalassa valaistuksessa. Musta timantin hansikkaat tarjoavat oikean eristyksen ja säilyttävät lämpöä. Näissä hanskoissa on irrotettava sisävuori, joka tarjoaa lisää monipuolisuutta. Näitä hanskoja on saatavana eri kokoisina ja materiaaleina. Musta timantin karabiini on kestävä ja kestää lasketteluretkeilyjen ja vuorikiipeilyn ahdistukset. Näillä karabiineilla on korkeat voimatiedot ja kestävät materiaalit, jotka kestävät ympäristövaikutuksia. Musta timantin kiipeilyhäkki on tarpeeksi monipuolinen sopeutuakseen kiipeilyyn ja lasketteluun. Siinä on laajennuspisteet välineille, kuten jäätyökaluille tai karabiineille, jotta voit olla mukava laskettaessa. Musta timantin reppu on lasketteluun erityisesti suunniteltuja ominaisuuksia, kuten laskettelu- tai lautailukuljetusmenetelmiä. Musta timantin leiri sopii vuorikiipeilyyn ja talvi- telttailuun. Niillä on vahvat tukipalkit, jotka kestävät raskaita lumikuormia ja sopiva ilmanvaihto, jotta estetään kondensoituminen.
Musta timantin kengät ovat tyylikkäitä ja ainutlaatuisia. Näiden ominaisuuksien vuoksi ne ovat yhä suositumpia kiipeilijöiden ja laskettelijoiden luettelossa. Musta timantin vaelluskepit ovat säädettävissä pituudessa, mikä antaa ihmisille mahdollisuuden räätälöidä korkeutensa mukavuuden ja maaston mukaan. Nämä kepit ovat hyödyllisiä, kun liikutaan erilaisilla maastoilla.
Musta timantin takit ovat saumattomia ja vesitiiviitä vetoketjuja, jotka auttavat estämään kosteuden takista sateisissa tai lumisissa olosuhteissa. Musta timantti tekee nämä takit korkealaatuisista materiaaleista, kuten nailonista ja polyesterista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje