up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Camelbak Kansi Tumbler

Camelbak Kansi Tumbler

plus
Camelbak

Camelbak Kansi Tumbler

Tuotekuvaus Camelbak Kansi Tumbler

Kestävä ja helppo puhdistaa. BPA-, BPS- ja BPF-vapaa. Pienikokoinen kansi sopii 12oz viinipulloon. Suurikokoinen kansi sopii 30oz: n juomalasillemme. Keskikokoinen kansi sopii muuhun kokoon.


Ominaisuudet:

Roiskeenkestävä tri-tilan liukusäädin virtauksen hallintaa varten
Kestävä särönkestävä, hajua ja tahroja kestävä. Astianpesukoneen kestävä.
BPA-, BPS- ja BPF-vapaa
Pieni sopii 350ml / 12oz viinipulloon
Medium sopii 300ml / 10oz Rocks Tumbler, 350ml / 12oz Camp Muki ja 350ml / 12oz, 470ml / 16oz, 590ml / 20oz Tumblers
Suuri sopii 890ml / 30oz juomalasiin
Älä odota enää pidempään ja osta Camelbak Kansi Tumbler. Jos sinulla on kysyttävää Camelbak Kansi Tumbler:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä trekkinn yhteydenottosivumme kautta. trekkinn tarjoaa erityisen kokoelman Leirintä ja telttailutuotteita ulkoilu:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Leirintä ja telttailu varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Keittiötarvikkeet varusteilla.

Ominaisuudet Camelbak Kansi Tumbler

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Caps

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up