up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Climbing technology Pelay Device Click Up Kit

Climbing technology Pelay Device Click Up Kit

plus
Climbing technology

Climbing Technology Pelay Device Click Up Kit

Tuotekuvaus Climbing technology Pelay Device Click Up Kit

Seuraavat luonnollinen suuntaus yhtiöt tuottamaan ohuempi ja kevyempi EN 892 dynaamisia köysiä, päätimme päivittää merkinnän meidän Belay laitteen Klikkaamalla. Useita sisäisiä selvisi että Klikkaamalla toimii täydellisesti yhdellä köysillä Ø 8,6 mm. Ei muutoksia on tehty laitteen, siis kaikki Klikkaamalla jo olemassa ja myydään voidaan käyttää yhdellä köydet 8,6-10,5 mm.

Klikkaamalla on innovatiivinen Belay laite on kehitetty urheilukiipeilyretkille. Se on helppokäyttöinen ja sen innovatiivinen muotoilu on turvallisuusominaisuudet, jotka estävät virheitä. Helppo käyttää, intuitiivinen ja turvallinen, se on erittäin kevyt ja kompakti.

Ominaisuudet:

sen avulla voit nopeasti ja sulavammin ruokkia köysi ilman jammailua;

se mahdollistaa pidättää lasku yksinkertaisesti vetää alas vapaalla kädellä köyden;

se toimii ilman tarvetta toimia vivut ja liikkuvien osien;

sopii erityisesti aloittelijoille ja lapsille, koska intuitiivinen ja virheiden todiste.

Kokonaiskäyttö turvallisuus:

Lopullinen, mutta tärkein niistä ominaisuus, on kyse virheellisestä käytöstä. Mikäli laitetta käytetään väärin, Klikkaamalla edelleen voit rikkoa ja alentaa kumppani täysin turvallisesti, kiitos V muotoiset jarrutus lovia läsnä. Tämä on eniten arvostamia ominaisuus, koska sillä vältetään useita virheitä, jotka voivat tapahtua käytön aikana belay laitteita, kun taas kiipeily, sekä sisällä tai ulkona. Se tekee Klikkaamalla oikealla Belay laite kalliokiipeilyä koulujen ja kiipeily kuntosaleja.

Tekniset tiedot:

Yhden köyden FI 892

Paino: 115g


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta Climbing technology Pelay Device Click Up Kit alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Kiipeilyvarusteet ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Climbing technology Pelay Device Click Up Kit

Väri
Vihreä

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Climbing technology Pelay Device Click Up Kit

Toimii hyvin

-

Helppo käsitellä. Ei suosikkini, mutta varma laite ja hyvä valinta. Saatuaani muutaman CT-tuotteen olen saanut paljon huomiota tähän tuotemerkkiin, jokainen yllätti minua laadulla ja innovaatioilla.

Climbing technology Pelay Device Click Up Kit

Ropein paras ystävä

-

Jos Don Norman (kirjoittaja The Design of Everyday Things) oli kalliokiipeilijä, hän valitsisi tämän valintansa mukaan.

Climbing technology Pelay Device Click Up Kit

Mahtava laite

-

Se toimii kuin kaari, mutta se on turvallisempaa ja helppokäyttöisempi. Et menisi takaisin. Mieluummin se on grigri

Climbing technology Pelay Device Click Up Kit

Hyvä!

-

helppokäyttöinen, rakastan sitä!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up