up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cocoon Makuupussi Kid Fleece

plus
Cocoon

Cocoon Makuupussi Kid Fleece

Tuotekuvaus Cocoon Makuupussi Kid Fleece

Erittäin kevyt, kapeneva makuupussin vuoraus, joka pitää makuupussi puhtaana ja lisää eristystä ja mukavuutta.


Ominaisuudet:

Huppu kiristysnyörillä
Leveä yläaukko
Rasiallinen jalkapää
Täysin kaksoisommeltu


Tekniset tiedot:

Koko: 241 x 90/56 cm
Paino: 340 g
Pakkauskoko: 19 x 9,5 cm

Materiaali:
Hieno lanka ja erityinen kudontatekniikka tekevät COCOON MummyLinersissä käytetystä korkealaatuisesta puuvillasta erittäin kevyen ja kestävän kankaan. Se on hengittävä, erittäin mukava ihoa vasten ja luo luonnollisen höyrytasapainon.


Hoito:

Konepesu (40°C).
Ei saa valkaista.
Kemiallinen pesu, rumpukuivaus ja silitys ovat mahdollisia.
Pese värit erikseen.


Osta Cocoon Makuupussi Kid Fleece markkinoiden halvimmalla hinnalla! ulkoilu verkkokauppamme, trekkinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Makuupussit lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Cocoon Makuupussi Kid Fleece:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset ulkoilu kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Cocoon Makuupussi Kid Fleece

Väri
Sininen
Sukupuoli
Pojat
Ikä
Lapset
Eristys
Untuvatäytteinen
Muoto
Muumio

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up