up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Nylon

plus
Cocoon

Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Nylon

Tuotekuvaus Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Nylon

COCOON Tropic Traveler Nylon on erittäin kevyt, kompakti makuupussi, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Sen kyky hengittää ja käsitellä kosteutta hyvin tekee siitä loistavan kesämakuupussin ja täydellisen kumppanin tropiikissa.

Sitä voidaan käyttää yksittäisenä makuupussina tai peitteenä, kun vetoketju on auki. Vetoketjullinen vetoketju muiden suorakaiteen muotoisten COCOON-mallien kanssa, ja siitä tulee sänky kahdelle. (COCOON TravelSleepSystemTM)


Ominaisuudet:

2-tie nro 5 Ykk vetoketju
Vetoputki
Puristustavarapussi


Tekniset tiedot:

Materiaali:
Kuori: Microlight Ripstop Nylon DWR+
Täyte: Ecopet Performance (100 % polyesteriä, kierrätetty PET-pulloista)
Vuori: Ripstop Nylon


Hoito:

Konepesu (30°C; hellävarainen pesuohjelma) miedolla pesuaineella.
Ei saa valkaista.
Älä kuivapuhdista.
Pese värit erikseen.Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Nylon:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt trekkinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Nylon:lla on Cocoon:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Makuupussit kategorian Makuupussit tuotteilla.

Ominaisuudet Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Nylon

Mukavuusrajalämpötila
Yli 15 °C
Väri
Sininen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Untuvatäytteinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up