up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Silk

plus
Cocoon

Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Silk

Tuotekuvaus Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Silk

COCOON Tropic Traveller Silk on erittäin kevyt, kompakti makuupussi, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Sen kyky hengittää ja käsitellä kosteutta hyvin tekee siitä loistavan kesämakuupussin ja täydellisen kumppanin tropiikissa. Sitä voidaan käyttää yksittäisenä makuupussina tai peitteenä vetoketjun avattuaan. Vetoketjullinen vetoketju muiden suorakaiteen muotoisten COCOON-mallien kanssa, ja siitä tulee sänky kahdelle.


Ominaisuudet:

2-suuntainen nro 5 YKK vetoketju
Vetoputki
Puristustavarapussi


Tekniset tiedot:

Kuori: Microlight Ripstop Nylon DWR+
Täyte: Ecopet Performance (100 % polyesteriä, kierrätetty PET-pulloista)
Vuori: 55% silkki / 45% pitkä niitti egyptiläistä puuvillaa


Hoito:

Konepesu (30°C; hellävarainen pesuohjelma) miedolla pesuaineella.
Ei saa valkaista.
Älä kuivapuhdista.
Pese värit erikseen.
Jos etsit ulkoiluvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu trekkinn:aan. Cocoon:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla ulkoilutuotteilla on täysi Cocoon:n takaama takuu. Valitse yksi Makuupussit kategorioista ja tutustu laajaan Makuupussit tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Silk on paras tuote ulkoilutavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Cocoon Makuupussi Tropic Traveler Silk

Mukavuusrajalämpötila
Yli 15 °C
Väri
Sininen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Untuvatäytteinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up