up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cocoon Matto Insect Shield Pad Cover

Cocoon Matto Insect Shield Pad Cover

plus
Cocoon

Cocoon Matto Insect Shield Pad Cover

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Cocoon Matto Insect Shield Pad Cover

Pehmeä 65 % polyesteri / 35 % puuvilla Insect Shield -pehmuste, jossa vettä hylkivä musta Ripstop Nylon raidat takana Insect Shield -hyönteissuojalla.


Ominaisuudet:

Nylon solmiot yläosassa varmistamaan tiukan istuvuuden ja rullaamaan pehmusteen.
Sivussa nepparit kiinnittämään kaksi pehmustetta toisiinsa.


Tekniset tiedot:

65 % polyesteriä / 35 % puuvillaa


Hoito:

Konepesu (40°C). Ei saa valkaista. Älä kuivapuhdista. Rumpukuivaus matalalla. Silitys on mahdollista. Pese värit erikseen.
Jos haluat tietää lisää Cocoon Matto Insect Shield Pad Cover:sta tai muista Cocoon-merkkisistä tuotteista Makuupussit kategoriassa trekkinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia ulkoilu:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Patjat valikoimaamme, mistä voit valita ulkoilutuotteita Cocoon:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Cocoon Matto Insect Shield Pad Cover

Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up