up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Coleman Teltta Cobra 2

plus
Coleman

Coleman Teltta Cobra 2

Tuotekuvaus Coleman Teltta Cobra 2

Kevyt teltta, joka tarjoaa erinomaisen vastineen aloittelevalle seikkailijalle; Kiilatunnelirakenne on tuulelle herkkä ja vahva. Nopeasti ja helposti pystytettävä muotoilu, sinut pystytetään muutamassa minuutissa, ja alumiinitankojen käyttö varmistaa, että tämä teltta toimii vaikeissa olosuhteissa, mutta säilyttää keveytensä.


Ominaisuudet:

Yksinkertainen ja nopea pitämään; Fly First Pitchingillä suojaudut elementeiltä hetkessä
Kevyt ja kompakti pakkauskoko, se mahtuu siististi reppuun eikä paina sinua.
Kiilatunnelin rakentaminen

Weathertec™ tarjoaa mukavuutta ja suojaa ulkoilmassa
Weathertec™+ -järjestelmä – Arvio telttojemme kestävyydestä elementtejä vastaan Weathertec™+ on Colemanin arvio siitä, kuinka "säänkestäväksi" mittaamme telttojemme ja suojamme. On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat teltan suorituskykyyn vaikeissa sääolosuhteissa. Coleman käyttää uusinta teknologiaa ja tiukkaa testausjärjestelmää varmistaakseen, että pidämme sinut suojassa kaikkina aikoina säällä kuin säällä.
Yksi avainalueista, joita tutkimme, on teltan kyky hylkiä vettä. Kankaan vedenpitävät ominaisuudet mitataan käyttämällä luokitusta nimeltään hydrostaattinen pää. Jos teltassa on 3000 mm:n hydrostaattinen pää, se tarkoittaa, että sen pinnalle voidaan sijoittaa 3 metrin vesipatsas ennen kuin putoaa kankaan alapuolelta.

Paloa hidastava turvallisuus ensin:
Materiaalimme palosuojattu ominaisuus varmistaa, että kangas ei leimaudu vaarallisesti hallitsemattomasti ja sammuu itsestään, jolloin jää aikaa paeta hätätilanteessa.

Kevyet alumiinipylväät:
Kevyet Coleman®-alumiiniteltan varret on suunniteltu olemaan vahvempia ja paremmin tuulelle reagoivia. Strategisesti sijoitetut Guylines tukevat sauvaa, auttavat ankkuroimaan teltan ja parantamaan sen suorituskykyä myrskyisemmissä olosuhteissa.


Tekniset tiedot:

Asennus: Flysheet ensin
Kapasiteetti: 2 henkilöä
Flysheet-kangas: polyesteri, 3000 mm, pu-pinnoitettu, teipatut saumat
Sisäteltan kangas: Hengittävä polyesteri ja No See Um Mesh
Pohjalevy: Polyesteri, 5000 mm, Pu-pinnoitettu, teipatut saumat
Pylväät: Alumiini 7001 T6
Polyesterikantolaukun tyyppi: Kaksisuuntainen puristus leveällä aukolla
Korkeus: 77 cm
Pakkauksen koko: 48 x 18 x 15 cm
Paino: 2,05 kg
Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi ulkoilu verkkokaupastamme. Osta Coleman Teltta Cobra 2 alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin ulkoilu tuotteisiin Teltat ja täydennä varusteitasi trekkinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Coleman Teltta Cobra 2

Väri
Sininen
Suositeltava Käyttötarkoitus
Leirintä
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up